Συγγνώμη από τον Αλέξη Κούγια φέρεται να ζήτησε ο ένας από τους δυο οδηγούς των φορτηγών που είχαν «κλείσει» το δρόμο το βράδυ της Τρίτης και οδήγησαν στο τροχαίο του ποινικολόγου σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha.

«Ο ένας εξ αυτών το βράδυ αργά προσπάθησε να επικοινωνήσει μαζί μου, το κινητό μου τηλέφωνο ήταν εκτός του χειρουργείου και σήμερα το πρωί πάλι με τους ανθρώπους, τους υπαλλήλους της ΑΕΛ είχε επικοινωνία και θέλησε να μου ζητήσει συγγνώμη» ανέφερε ο Αλέξης Κούγιας στο δελτίο ειδήσεων.

Οι οδηγοί των φορτηγών είχαν τροχαίο και δεν τοποθέτησαν κώνους γύρω από την περιοχή ώστε να προειδοποιούν τους διερχόμενους οδηγούς για την κατάσταση όπως προβλέπεται σε τέτοιες περιπτώσεις για να διασφαλιστεί η ασφάλεια όλων, υποστήριξε ο Αλέξης Κούγιας.

«Κάνατε αυτό που κάνατε. Για ποιο λόγο δεν βάλατε έναν κώνο στα 100 στα 200 μέτρα; Το ίδιο τους ρώτησαν και οι αστυνομικοί. Ήταν συνδυασμός καλού αυτοκινήτου η σωτηρία μου και μιας σωστής οδηγικής ενέργειας, δικής μου» υπογράμμισε ο ποινικολόγος.