Πρεμιέρα σήμερα για τον Δακτύλιο και στους δρόμους της Αθήνας επικρατεί κυκλοφοριακό έμφραγμα. Μποτιλιάρισμα και ουρές χιλιομέτρων σχηματίζονται στα δύο ρεύματα του Κηφισού, από νωρίς το πρωί, όπως φαίνεται και στον χάρτη της Google.

Κυκλοφοριακή συμφόρηση παρατηρείται αυτή την ώρα και στους δρόμους γύρω από το κέντρο της Αθήνας, με τα σημαντικότερα προβλήματα να καταγράφονται σε Βασιλέως Κωνσταντίνου, Καλλιρρόης, Αδρηττού, Αλεξάνδρας.

Καθυστερήσεις θα συναντήσουν οι οδηγοί και στα δύο ρεύματα επί της Κηφισίας, στο ύψος του Ψυχικού. Αντιμέτωποι με την κίνηση είναι οι οδηγοί και στις λεωφόρους Εθνικής Αντιστάσεως, Ηλιουπόλεως, Ελευθερίου Βενιζέλου και Βουλιαγμένης.

Προβλήματα και σε σημεία της λεωφόρου Βουλιαγμένης και Ποσειδώνος.

Κίνηση τώρα: Ο χάρτης της Google

Η κίνηση στους δρόμους της Αθήνας

Η κίνηση στους δρόμους της Αθήνας σύμφωνα με την Τροχαία

Η κίνηση στους δρόμους της Αθήνας

Ο Δακτύλιος επέστρεψε σήμερα, μετά από 2 χρόνια, σε μια προσπάθεια να αποσυμφορηθεί η κίνηση στο κέντρο της πόλης.

Ελεύθερα θα μπορούν να κινούνται όλα τα αυτοκίνητα με το σύστημα των μονών- ζυγών, τα ΤΑΧΙ και οι εξαιρέσεις οχημάτων.

Οι υπόλοιποι οδηγοί θα πρέπει να είναι προσεκτικοί με τα όρια του Δακτυλίου καθώς η παράβαση θα τιμωρείται με πρόστιμο 100 ευρώ.

Ο Δακτύλιος ισχύει από Δευτέρα έως Πέμπτη, ώρες 07:00 έως 20:00, Παρασκευή, ώρες 07:00 έως 15:00. Τα Σάββατα, τις Κυριακές, τις επίσημες αργίες, καθώς και τις ημέρες που πραγματοποιείται απεργία των εργαζομένων σε όλα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, τα μέτρα δεν ισχύουν.