Πρωτοφανές επεισόδιο σημειώθηκε σε σχολείο πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης της Βέροιας όταν πατέρας μαθητή επιτέθηκε, βιαιοπράγησε και τραυμάτισε σοβαρά το διευθυντή του σχολείου μέσα στο γραφείο του.

Ο πατέρας του μαθητή που είναι σε διάσταση με την πρώην σύζυγό του είχε απασχολήσει και στο παρελθόν, όταν κατά την τέλεση αγιασμού για την έναρξη σχολικής χρονιάς διαπληκτίστηκε έντονα με την πρώην συμβία του με αποτέλεσμα να καταλήξουν και οι δυο στο αστυνομικό τμήμα.

Το πρωί της Δευτέρας ο άντρας, συνοδευόμενος από τη μητέρα του πήγε στο σχολείο όπου φοιτά το παιδί του και επισκέφτηκε το διευθυντή στο γραφείο του.

Σύμφωνα με το verianet.gr, ο γονιός έθεσε ζήτημα ισότιμης με την εν διαστάσει σύζυγό του, ενημέρωσής του.

Όμως πολύ σύντομα η κατάσταση έφτασε εκτός ελέγχου με αποτέλεσμα ο πατέρας του μαθητή να προκαλέσει ζημιές στο γραφείο, πετώντας καρέκλες, ξυλοκόπησε τον διευθυντή και αποχώρησε.

Στο σημείο έφτασε περιπολικό της αστυνομίας που ειδοποιήθηκε σχετικά και τώρα ο οξύθυμος γονιός αναζητείται στα πλαίσια του αυτοφώρου.

Το διευθυντή του σχολείου τον παρέλαβε ασθενοφόρο και τον μετέφερε στο νοσοκομείο Βέροιας όπου εισήχθη σε θάλαμο βραχείας νοσηλείας.