Το στρωσε με χαλάζι στην Αταλάντη, με τους κατοίκους της έδρας του δήμου Λοκρών να ξυπνούν σήμερα το πρωί με αστραπόβροντα.

Του ανταποκριτή μας από το lamiareport.gr στη Στερεά Ελλάδα

Η πρόβλεψη για άστατο καιρό την τελευταία μέρα του Μάρτη επιβεβαιώθηκε και από το πρωί εκδηλώνονται έντονα φαινόμενα, σύμφωνα και με τον χάρτη του meteo.

Πιο βόρεια και δυτικά το βράδυ σημειώθηκαν βροχές, ενώ καταιγίδες που συνοδεύτηκαν ακόμη και με χαλάζι σημειώθηκαν τις πρωινές και μεσημβρινές κυρίως ώρες της Τρίτης.

Η πρόβλεψη θέλει το βαρομετρικό χαμηλό να κινείται στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο, και να επηρεάζει τον καιρό της χώρας το διήμερο Τετάρτη 31/03 και Πέμπτη 01/04 με βροχές και καταιγίδες στα ανατολικά και νότια ηπειρωτικά, στις Κυκλάδες, στην Κρήτη και στα Δωδεκάνησα, φαινόμενα που κατά τόπους θα είναι ισχυρά.

Λίγα χιόνια θα πέσουν την Τετάρτη 31/03 στα ορεινά της Στερεάς, της Εύβοιας και της Βόρειας Πελοποννήσου. Από τις βραδινές ώρες της Τετάρτης 31/03 τα έντονα φαινόμενα θα περιοριστούν στην Κρήτη, όπου θα συνεχιστούν με φθίνουσα ένταση κατά τη διάρκεια της Πέμπτης 01/04.

Τέλος, έχουμε προειδοποιήσεις για θυελλώδεις ανέμους στο Αιγαίο, αλλά και σε περιοχές της νοτιανατολικής Αττικής και Εύβοιας.

Στον προγνωστικό χάρτη του meteo.gr που ακολουθεί, παρουσιάζονται με βέλη οι επικρατούσες διευθύνσεις των ανέμων, ενώ οι κόκκινες αποχρώσεις και οι αναγραφόμενες τιμές αποτυπώνουν τις εκτιμώμενες μέγιστες εντάσεις τους

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.