Συνεχίζονται οι καθημερινές επιχειρήσεις καθαριότητας του δήμου Αθηναίων σε όλη την πρωτεύουσα. Σύμφωνα με σχετική ανακοινωση, σήμερα, περισσότεροι από 20 εργαζόμενοι της ομάδας καθαριότητας του δήμου σάρωσαν, έπλυναν και σφουγγάρισαν δρόμους, πεζοδρόμια και τους δημόσιους χώρους στην περιοχή Νιρβάνα της 4ης Δημοτικής Κοινότητας. Παράλληλα, απολύμαναν όλα τα σημεία της περιοχής. Στόχος του δήμου Αθηναίων, όπως αναφέρεται, είναι να διατηρείται καθαρή ολόκληρη η Αθήνα και κυρίως σε αυτήν την περίοδο που έχει ιδιαίτερη σημασία η προστασία της Δημόσιας Υγείας.

«Ομάδα παντός καιρού! Είναι έξω από το πρωί και σαρώνουν την περιοχή Νιρβάνα στην 4η Δημοτική Κοινότητα. Με προτεραιότητα στην απολύμανση και το πλύσιμο κάθε δρόμου, πεζοδρομίου και κοινόχρηστου χώρου. Οι άνθρωποι της καθαριότητας της Αθήνας, με κάθε τρόπο, σε όλες τις συνθήκες, σε όλες τις γειτονιές.» εξηγεί για τον τρόπο που λειτουργεί η Υπηρεσία Καθαριότητας της Αθήνας, ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης.

Ομάδα παντός καιρού! Είναι έξω από το πρωί και σαρώνουν την περιοχή Νιρβάνα στην 4η Δημοτική Κοινότητα. Με προτεραιότητα…

Posted by Κώστας Μπακογιάννης on Sunday, February 14, 2021