Στεφάνια στην είσοδο του Πολυτεχνείου κατέθεσαν το πρωί της Δευτέρας (16/11) η ΟΛΜΕ. Μέλη της  Ομοσπονδίας Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης έφτασαν στο Πολυτεχνείο αλλά η κεντρική είσοδος ήταν κλειστή.

Αφού συνομίλησαν με τους αστυνομικούς που βρίσκονται στο σημείο, τους ζήτησαν να ανοίξουν την πόρτα για να καταθέσουν τα στεφάνια στο μνημείο κάτι το οποίο δεν έγινε.

Μιλώντας στο newsbeast.gr ο πρόεδρος της ΟΛΜΕΟ Θεόδωρος Τσούχλος επεσήμανε πως τα μέλη της Ομοσπονδίας βρίσκονται στο Πολυτεχνείο για να τιμήσουν όλους αυτούς που θυσιάστηκαν για να έχουμε σήμερα Δημοκρατία. «Καλούμε και ζητούμε κάτι απλό να καταθέσουμε το στεφάνι στον χώρο του Πολυτεχνείου και να αποχωρήσουμε» είπε.

Σε δηλώσεις του στην κάμερα του newsbeast.gr Καργόπουλος Ανδρέας, μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΟΛΜΕ, επεσήμανε: «Καταγγέλλουμε την απαράδεκτη κατάσταση, την απαγόρευση των μελών του διοικητικού συμβουλίου της ΟΛΜΕ να καταθέσουν στεφάνι στον χώρο του Πολυτεχνείου. Απαιτούμε τώρα από την πολιτική ηγεσία να δώσει σήμα στην αστυνομία να καταθέσουμε στεφάνι».

Η ΟΛΜΕ κατέθεσε στο σύνολο δύο στεφάνια. Το ένα κατατέθηκε από τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας και το δεύτερο από τη Μαρία Γεωργαρίου εκ μέρους του διοικητικού συμβουλίου του κέντρου μελετών τεκμηρίωσης της ΟΛΜΕ.

Δείτε το βίντεο του newsbeast.gr:

Δείτε το φωτορεπορτάζ του newsbeast.gr:

Βίντεο – φωτορεπορτάζ: Γιάννης Κέμμος