Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης (22/9) σε σχολείο των Χανίων.

Του ανταποκριτή μας από το flashnews.gr στην Κρήτη

Συγκεκριμένα, σήμερα, νωρίς το πρωί σε γυμνάσιο των Χανίων το οποίο τελούσε υπό κατάληψη από χθες, φέρεται σημειώθηκε περιστατικό βίας ανάμεσα στον διευθυντή του σχολείου και στους μαθητές.

Σύμφωνα με μαρτυρίες μαθητών που παρουσιάζει το flashnews.gr, ο διευθυντής του σχολείου, κρατώντας σιδερένιο εργαλείο προσπαθούσε να κόψει τις αλυσίδες και φέρεται χτύπησε χέρια παιδιών που κρατούσαν τα κάγκελα και στη συνέχεια σήκωσε με τα χέρια και πέταξε μακριά ένα ποδήλατο μαθητή.

Παράλληλα, η καταγγελία των μαθητών -σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ- κάνει λόγο και για υβριστικές εκφράσεις, απειλώντας τους, μπροστά στα εμβρόντητα μάτια συναδέλφων του και γονέων των παιδιών.

Να σημειωθεί, ότι σύμφωνα με μαρτυρίες των μαθητών του σχολείου, ο ίδιος καθηγητής, χθες που το σχολείο τελούσε υπό κατάληψη, πήδηξε τα κάγκελα προκειμένου να πάει στο γραφείο του.

Ο διευθυντής συνελήφθη και κρατείται στο Αστυνομικό μέγαρο, όπου θα ακολουθηθούν όλες οι διαδικασίες που απαιτούνται σε αυτές τις περιπτώσεις ενώ αναμένεται η αντίδραση τόσο της διεύθυνσης δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, όσο και πιθανότατα των συλλόγων γονέων και κηδεμόνων.