Ξεκαθαρίζει σταδιακά η εικόνα σχετικά με τον αγνοούμενο και τους διασωθέντες στο ρέμα Τριαδίου κοντά στη Θέρμη της Θεσσαλονίκης.

Η γυναίκα που διασώθηκε από πυροσβέστες και ο άνδρας που απεγκλώβισαν πολίτες από τα ορμητικά νερά είναι μητέρα και γιος και το τρίτο άτομο που επέβαινε στο αυτοκίνητό τους είναι ο σύζυγος και πατέρας που ακόμα αγνοείται, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες από την πυροσβεστική.

Πληροφορίες αναφέρουν πως υπήρξε οπτική επαφή με τον άνδρα που παραμένει αγνοούμενος, ωστόσο στη συνέχεια πιθανότητα παρασύρθηκε εκ νέου από το χείμαρρο με αποτέλεσμα να συνεχίζεται έως αυτήν την ώρα επιχείρηση εντοπισμού και διάσωσής του.

Αυτά λοιπόν που έως τώρα θεωρούνταν δύο διαφορετικά περιστατικά σε κοντινή περιοχή, είναι τελικά το ίδιο, και το αυτοκίνητο που εντοπίστηκε σε απόσταση εκατοντάδων μέτρων από το σημείο που απεγκλωβίστηκε νωρίς το πρωί η γυναίκα είναι το όχημα στο οποίο επέβαινε και η ίδια, που παρασύρθηκε όμως από τα νερά ενώ βρίσκονταν ακόμα μέσα ο σύζυγος και ο γιος της.   

Ακόμα ένα άτομο απεγκλωβίστηκε στην περιοχή Ταγαράδες.