Τον γνωρίσαμε μέσα από τη σειρά «Εγκλήματα» στον ΑΝΤ1 όπου υποδυόταν το Μιχαλάκη. Ο Σταύρος Νικολαΐδης, ωστόσο, έχει κάνει κι άλλες δουλειές, λιγότερο ή περισσότερο γνωστές.

Όμως, κατάλαβε από νωρίς ότι η κρίση θα πλήξει το χώρο του και γι’ αυτό θέλησε να πάρει τα μέτρα του. Έτσι, έψαχνε χώρο για να δραστηριοποιηθεί επαγγελματικά.

Την ιδέα, όπως λέει στο newsbeast.gr, του την έδωσε ένας φίλος του. Και γι’ αυτό άνοιξε το κατάστημα οπτικών ειδών σε κεντρικό δρόμο του Βύρωνα, πολύ κοντά στο πατρικό του σπίτι. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Ο Σταύρος Νικολαΐδης ήθελε να νιώσει ασφάλεια για το μέλλον ανοίγοντας ένα μαγαζί. Δεν ήθελε όμως ποτέ να ανοίξει κάποιο νυχτερινό κατάστημα. Τόλμησε όμως να ρισκάρει στο χώρο των οπτικών, αν και δεν είχε ιδέα γύρω από το συγκεκριμένο επάγγελμα. Δίπλα του είχε ένα φίλο του, οπτικό, που του έμαθε τα πάντα.

Στην αρχή, οι καταστηματάρχες τον πολέμησαν, όμως, αργότερα εκείνος τα κατάφερε και έτσι παραμένει στο χώρο.
Το τελευταίο καιρό ο ηθοποιός ζει στη Λάρισα με την αρραβωνιαστικιά του και παίζει σε παραστάσεις του Θεσσαλικού Θεάτρου, ενώ στις επερχόμενες εκλογές, θα πολιτευθεί, σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα.

Πάντως, όπως λέει, θα συμβούλευε τους νέους να ακολουθήσουν τα όνειρά τους, τονίζοντάς τους, από την άλλη, ότι είναι πολύ σημαντικό να έχουν στο χέρι τους ένα ατού και κάτι μόνιμο για να μπορούν να νικήσουν την κρίση που μαστίζει τη χώρα μας.

Δείτε εδώ όλα τα πρόσωπα της στήλης «Πού βρίσκεται σήμερα;».