Σε μία απίστευτη καταγγελία προχωράει με ανακοίνωσή του, το Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων του Ηρακλείου της Κρήτης. Σύμφωνα με την ert.gr, ένας 60χρονος μάγειρας, ο οποίος εργαζόταν για μεγάλη ξενοδοχειακή μονάδα του νομού και κατέρρευσε λόγω υπερκόπωσης.

«Ο συγκεκριμένος συνάδελφος εργαζόταν από τις αρχές Ιουλίου, χωρίς ρεπό, χωρίς ωράριο, ακόμα και χωρίς διάλειμμα για φαγητό. Πριν από λίγες ημέρες λιποθύμησε μέσα στην κουζίνα, μεταφέρθηκε στο ΠΑΓΝΗ όπου διαγνώστηκε ότι είχε πάθει υπερκόπωση. Νοσηλεύτηκε μια μέρα και οι γιατροί του έγραψαν αναρρωτική.

Όταν ο άνθρωπος επέστρεψε στη δουλειά του, οι υπεύθυνοι της ξενοδοχειακής μονάδας τον περίμεναν με το έγγραφο της απόλυσης», ανέφερε ο πρόεδρος του Σωματείου Νίκος Κοκολάκης, στις δηλώσεις που επικαλείται το δημοσίευμα.

Ο 60χρονος, προέβη σε καταγγελία στο Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων ενώ ήδη έχει προβεί σε προσφυγή στην Επιθεώρηση Εργασίας, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες.

Στην ανακοίνωση του Σωματείου φέρεται να τονίζεται ότι δεν θα επιτρέψουν να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση, προαναγγέλλουν κινητοποιήσεις και καλούν τους συναδέλφους τους να καταγγέλλουν τέτοιες συμπεριφορές, όπου τις συναντούν.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.