Μια στιγμή αρκούσε για να γίνει κακό, ένας σκύλος να δαγκώσει άσχημα ένα κοριτσάκι, μπροστά στα μάτια του ιδιοκτήτη, αλλά και άλλων παιδιών που έπαιζαν μαζί του, το απόγευμα της Τετάρτης (29/04) στις Ράχες Φθιώτιδας.

Του ανταποκριτή μας από το lamiareport.gr στη Στερεά Ελλάδα

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport, η 10χρονη έπαιζε μαζί με αλλά παιδάκια κοντά στο παλιό Δημοτικό Σχολείο στην παραλία της περιοχής.

Εκείνη την ώρα περνούσε από το σημείο ο ιδιοκτήτης με τον σκύλο, ένα αμέρικαν στάφορντσάϊρ τεριέ. Το κοριτσάκι, που όπως λένε έχει ιδιαίτερη αγάπη στα σκυλιά και στα ζώα γενικά, πήγε για να χαϊδέψει το τετράποδο. Όμως, εκείνο άρπαξε το παιδί με μια κίνηση από το πρόσωπο και το δάγκωσε πολύ άσχημα στο μάγουλο.

Ευτυχώς, ο ιδιοκτήτης αντέδρασε άμεσα και ψύχραιμα και απομάκρυνε αμέσως το σκυλί από το παιδί, ενώ στη συνέχεια ο ίδιος με δικό του αυτοκίνητο και με συνοδό μετέφερε το κοριτσάκι στα Επείγοντα του Νοσοκομείου Λαμίας.

Επειδή, όμως, το τραύμα ήταν σοβαρό η 10χρονη χρειάστηκε να διακομιστεί στο Νοσοκομείο Παίδων στην Αθήνα, όπου και νοσηλεύεται.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.