Ο απόλυτος χώρος για τη διασκέδαση των παιδιών

Εξειδικευμένοι παιδαγωγοί και ο Μάρκος Σεφερλής φροντίζουν για την απασχόληση των μικρών μας φίλων


ΕΛΛΑΔΑ
12:33
27/09/2013
Ο απόλυτος χώρος για τη διασκέδαση των παιδιών
loading

Η Seferland «σαλπάρει» για 2η χρόνια, για να ταξιδέψει μικρούς και μεγάλους στο χώρο και το χρόνο, με καπετάνιο το Μάρκο Σεφερλή. Προορισμός του ταξιδιού η γνώση, το παιχνίδι και η χαρά.

Με την είσοδό σας στη Seferland θα «συναντήσετε» τις γοργόνες, τα ψάρια και το γιγάντιο χταπόδι, ενώ παράλληλα θα έχετε την ευκαιρία να παίξετε πολλά εναλλακτικά παιχνίδια.

Φεύγοντας από το χώρο του βυθού και τρυπώνοντας στα αμπάρια του πειρατικού μας πλοίου, ξεκινάει το ξέφρενο παιχνίδι ανάμεσα στους πειρατές, αλλά και το ταξίδι στην γνώση μέσα από τα βιβλία μας.

Στη θεατρική σκηνή της Seferland, σάς δίνεται η δυνατότητα να παρακολουθήσετε παραστάσεις - έκπληξη του «Καπετάνιου Μάρκου»!

Το μαγευτικό ταξίδι στη Seferland καταλήγει… πού αλλού; Μα στην καμπίνα του καπετάνιου. Εκεί που μικροί και μεγάλοι ταξιδεύουν στο χρόνο, μέσα από 11 μακέτες με γεγονότα της ελληνικής ιστορίας και μυθολογίας. Την παρουσίαση των γεγονότων κάνει ο Μάρκος Σεφερλής, με το δικό του μοναδικό τρόπο.

Σε κάθε όροφο της Seferland, βρίσκονται εξειδικευμένοι παιδαγωγοί οι οποίοι έχουν ως κύριο μέλημά τους την απασχόληση των παιδιών με δραστηριότητες, σ’ ένα ασφαλές περιβάλλον, ενώ οι συνοδοί μπορούν να «χαλαρώσουν» στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους των αναψυκτήριων.

Καθημερινά η Seferland αναλαμβάνει τη φύλαξη των μικρών φίλων, ώστε οι γονείς να έχουν το δικό τους ελεύθερο χρόνο, μόνο με την τιμή εισόδου και χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση. Επίσης αναλαμβάνεται κάθε είδους παιδική εκδήλωση, πάρτι, γιορτή, γενέθλια, βάπτιση καθώς και εταιρική ή σχολική εκδήλωση.

Φέτος η Seferland διοργανώνει μια σειρά εκπαιδευτικών προγραμμάτων (μαγειρική, ζαχαροπλαστική, χορό, χορωδία, κηπουρική και εικαστικά) που στόχο έχουν μια πιο δημιουργική απασχόληση για τα παιδιά.

Η Seferland περιμένει τα παιδιά για ατελείωτο παιχνίδι με τις ειδικές και ξεχωριστές δραστηριότητες που έχουν ειδικά σχεδιαστεί για την ψυχαγωγία τους. Ειδικά για τα σχολεία παρουσιάζεται η διαδραστική παιδική θεατρική παράσταση με τον τίτλο «Μάντεψε πόσο σ´ αγαπώ».

Η Seferland βρίσκεται στο Περιστέρι, Φιλικών 86 και Βάμβα. Οι ώρες λειτουργίας είναι Δευτέρα-Παρασκευή: 10.30-14.30 και 17.30-21.30 και Σάββατο και Κυριακή: 10.00-22.00. Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 210 5744577, την ιστοσελίδα seferland.com.gr και στο Facebook, facebook.com/Seferland.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει