Παραλίγο νέα τραγωδία στον Γεροπόταμο: Οδηγός προσπάθησε να περάσει από τα ορμητικά νερά

Τα μπάζα που είχε τοποθετήσει ο δήμος αποσόβησαν τα χειρότερα


ΕΛΛΑΔΑ
19:22
13/11/2019
Παραλίγο νέα τραγωδία στον Γεροπόταμο: Οδηγός προσπάθησε να περάσει από τα ορμητικά νερά
2
loading

Τον περασμένο Φεβρουάριο τέσσερις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στον ποταμό Γεροπόταμο, στο νομό Ηρακλείου της Κρήτης. Σήμερα, παραλίγο να ζούμε ακόμη μία τραγωδία σχεδόν στο ίδιο σημείο.

Ένας οδηγός αποφάσισε να περάσει από την Ιρλανδική Διάβαση, διακινδυνεύοντας τη ζωή του. Όπως αναφέρει το neakriti.gr, τα μπάζα που είχε τοποθετήσει ο Δήμος με σκοπό να προστατέψουν τους οδηγούς, που ενδεχομένως θα επιχειρούσαν να περάσουν από το σημείο, αποσόβησαν την τραγωδία.

Ωστόσο ο συγκεκριμένος ο οδηγός είχε βάλει σκοπό να περάσει από το ποτάμι, με αποτέλεσμα να καρφώσει το αυτοκίνητό του πάνω στο σωρό από τα μπάζα.

Η Πυροσβεστική και τρία περιπολικά βρέθηκαν στο σημείο, προκειμένου να απομακρύνουν το όχημα, το οποίο τελικά κατάφερε να το απεγκλωβίσει ο ίδιος ο οδηγός του. Μάλιστα πι πυροσβέστες που επιχείρησαν στο σημείο εκτιμούν ότι αν περνούσε από το σημείο σίγουρα θα τον παρέσερναν τα ορμητικά νερά. 

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar mitsos.sveltos

    Κλασικός [...] που νομίζει πως μπορεί να νικήσει την δύναμη της φύσης και δεν χαμπαριαζει που ο δήμος έχει βάλει μπάζα να απαγορεύσει από εκεί την διέλευση...να πληρώσει το κόστος της διάσωσης του ο μάγκας για να μάθει να μην απασχολεί ανθρώπους που έχουν να κάνουν σοβαρή δουλειά στις δικές του μαγκιες

  2. avatar Ploigos

    Επιτέλους πρέπει το Κράτος να αποφασίσει σε τέτοιες περιπτώσεις όπου οι παθόντες , αν και γνωρίζουν το πόσο άσχημη είναι η κατάσταση , το παίζουν μάγκες να επιβάλλει όχι μόνο πρόστιμα αλλά και να τους χρεώνει τα έξοδα που έγιναν για τη διάσωσή τους.
    Κάποτε πρέπει να μάθουν αυτοί οι κύριοι ότι ίσως να στέρησαν το συνεργείο διάσωσης από κάπου αλλού που πράγματι το είχαν ανάγκη όχι λόγω μαγκιάς.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει