Εγκαταλείπει την Ελλάδα η Ελένη Λουκά. Η γνωστή θεολόγος αποφάσισε πως ήρθε η ώρα να μεταναστεύσει στο εξωτερικό, όπως λέει αποκλειστικά στο newsbeast.gr. «Μεταφέρω τον αγώνα στο εξωτερικό. Θέλω με τη βοήθεια του Θεού να ελευθερωθεί η Ελλάδα», αναφέρει.

Το ταξίδι της είχε προγραμματιστεί να γίνει στις αρχές Αυγούστου, όμως, όπως λέει εκείνη, πήρε μια αναβολή κάποιων μηνών.

«Πάω για εξωτερική ιεραποστολή. Ο Θεός θα με καθοδηγήσει. Ο Θεός ξέρει. Έρχεται η οργή του Θεού γιατί δεν ξεσηκώνονται», αναφέρει η κ. Λουκά.

Και τονίζει: «Εγώ εάν μείνω εδώ, θα αμαρτήσω. Η σιωπή σημαίνει συνενοχή. Έπρεπε όλοι να έχουμε φύγει γιατί έτσι θα πέσει η γερμανική κυβέρνηση».

Ο λόγος που η γνωστή θεολόγος θέλει να εγκαταλείψει την Ελλάδα, είναι ότι οι Έλληνες δεν ξεσηκώνονται. Δεν αντιδρούν. «Όπου και να πάω να φωνάξω, ρισκάρω τα πάντα και ο κόσμος δεν ξεσηκώνεται. Με προσαγάγουν διαρκώς και κανείς δεν ξεσηκώνεται. Οι Έλληνες δεν αντιδρούν», σημειώνει.

Και προσθέτει: «Ρισκάρω τη ζωή μου και κανείς δεν τολμά να ρισκάρει». «Αγωνίζομαι και κανείς δεν κάνει τίποτα. Όλοι είναι στον κόσμο τους. Είμαστε υπό κατοχή», σημειώνει και ετοιμάζει βαλίτσες για Ινδία, Ινδονησία, Αφρική, προκειμένου, όπως λέει, να συνεχίσει τον αγώνα της για την Ελλάδα.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.