Καιρός: Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων φαινομένων, οι περιοχές που θα επηρεαστούν

Κύρια χαρακτηριστικά οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες


ΕΛΛΑΔΑ
12:13
16/07/2019
Καιρός: Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων φαινομένων, οι περιοχές που θα επηρεαστούν
loading

Τροποποιείται ως Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού με Α.Α. 14/2019, με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα συνοδεύονται πρόσκαιρα κατά τόπους από χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς ανέμους, σύμφωνα με τα νεότερα διαθέσιμα προγνωστικά στοιχεία.

1. Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, θα επηρεαστούν:

Α. Σήμερα Τρίτη (16-07-2019) από τις απογευματινές ώρες το Ιόνιο, η Ήπειρος, η Δυτική Μακεδονία, η Πελοπόννησος, η Δυτική και Ανατολική Στερεά, η Θεσσαλία, πρόσκαιρα η Κεντρική Μακεδονία και κατά τη διάρκεια της νύχτας προς την Τετάρτη (17-07-2019), οι Σποράδες, καθώς και η κεντρική και βόρεια Εύβοια. Τα φαινόμενα στο βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη Δυτική Μακεδονία και τη Δυτική Στερεά κατά τη διάρκεια της νύχτας θα εξασθενήσουν.

Β. Την Τετάρτη (17-07-2019)το νότιο Ιόνιο, η Πελοπόννησος, η Θεσσαλία, οι Σποράδες, η Ανατολική Στερεά καθώς και η κεντρική και βόρεια Εύβοια. Εξασθένηση από τις μεσημβρινές ώρες.

Γ. Η Αττική (κυρίως η δυτική και βόρεια) πρόσκαιρα κατά τη διάρκεια της νύχτας της Τρίτης προς την Τετάρτη (17-07-2019).

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει