Καμία παράταση στην πληρωμή των τελών κυκλοφορίας

Ουρές στις τράπεζες για την εξόφλησή τους


ΕΛΛΑΔΑ
9:28
28/12/2012
Καμία παράταση στην πληρωμή των τελών κυκλοφορίας
2
loading

Δεν υπάρχει απόφαση για παράταση των τελών κυκλοφορίας σύμφωνα με τα όσα δήλωσε σήμερα το πρωί στο Mega ο γενικός γραμματέας πληροφοριακών συστημάτων το υπουργείου Οικονομικών Χάρης Θεοχάρης.

Αρκετός κόσμος ζητάει παράταση προκειμένου να μπορέσει να ανταποκριθεί στην πληρωμή των τελών είπε ο κ.Θεοχάρης, επισημαίνοντας ότι εάν είναι να δοθεί παράταση θα ανακοινωθεί την Δευτέρα, τονίζοντας όμως ότι δεν έχει ληφθεί ακόμη σχετική απόφαση.

Επισήμανε ότι μόλις το 60% έχει πληρώσει τα τέλη κυκλοφορίας, χωρίς όμως να συμπεριλαμβάνεται η χθεσινή ημέρα και συνέστησε στους πολίτες να πληρώσουν τα τέλη κυκλοφορίας μέσω e-banking με τη χρήση της πιστωτικής τους κάρτας, ώστε να γλυτώσουν το μεγάλο χρόνο αναμονής στα τραπεζικά υποκαταστήματα.

Πριν ακόμη ανοίξουν οι τράπεζες σήμερα σε πολλά υποκαταστήματα σχηματίζονται ήδη ουρές. Το ίδιο έγινε και κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας, όπου οι ουρές συνεχίστηκαν μέχρι αργά το απόγευμα στα υποκαταστήματα τραπεζών, που λειτουργούσαν με διευρυμένο ωράριο.

Συνωστισμός, όμως, παρατηρήθηκε και στα εναλλακτικά τραπεζικά δίκτυα, που ορισμένες τράπεζες δίνουν τη δυνατότητα εξόφλησης των τελών κυκλοφορίας, όπως το interntet banking και phone banking. Ειδικότερα, η τηλεφωνική αναμονή στα τηλεφωνικά κέντρα τραπεζών που προσφέρουν αυτή την δυνατότητα ήταν πολύ μεγάλη, σύμφωνα με εκτιμήσεις τραπεζικών στελεχών, ξεπερνώντας σε μερικές περιπτώσεις και τα 30 λεπτά περίπου.

Στην περίπτωση που δεν δοθεί παράταση στα τέλη κυκλοφορίας, από την αρχή του χρόνου, όσοι δεν έχουν πληρώσει θα κληθούν να καταβάλουν ποσό διπλάσιο του αντιτίμου.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
 1. avatar amarko

  δηλαδή κάθε χρόνο δινότανε παράταση φέτος με τόσα χαράτσια με τόση ανεργία με τους μισθούς πιενας
  δεν θα δώσουν ύπουλε σαμαρά και όλη προδότες καταστρέψατε τα πάντα και ακόμα ο κοζμος σας ανεχετε
  αλλά δεν είνια λαός αυτός είναι ο ελληνάρας που δημιουργυσατε ο καλοβολεμένος ,σικοθίτε γιατί σε λίγο θα εινια
  αργα αυτι εδω θα σασ διαλισουν ,ειναι κρίμα για ενναν λαό που έφερε τον πολιτισμό .επιστήμη γιατρική να ντερεπετε σήμερα να πει ότι εινε έλληνας-επιδη τριακόσι σκυλιά χαλάσανε την ιστορία ενός τόπου μαλον την ιστορία του καλητερου οικοπέδου στον πλανήτη αυτό -σικοθίτε δείξετε βτιν δυναμισας την πίστη σας τον πατριωτισμό σας με τιμή αλβανός μετανάστης και νόμιμος για την χα

 2. avatar anagastikaanonimi

  ΕΧΕΤΕ ΕΛΕΓΞΕΙ ΠΟΣΩΝ ΕΤΩΝ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗΡΩΤΑ ΤΑ ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΚΑΘΕ ΟΧΗΜΑΤΟΣ?
  ΠΟΣΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ "ΖΗΤΗΘΕΙ" ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΦΟΡΙΕΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ? ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΛΕΦΤΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΠΟΧΗ?
  ΖΗΤΗΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΟΧΗΜΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΗΝ "ΚΑΡΤΕΛΑ" ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΒΕΒΑΙΩΣΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ.
  ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΟΥΜΕ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑΤΙ? ΜΑΣ ΠΕΡΙΣΣΕΥΟΥΝ?

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει