Ακόμα μια εποικοδομητική επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στο Πανεπιστήμιο του Bolton, όπου ο πρόεδρος του New York College, κ. Ηλίας Φούτσης, συναντήθηκε με τον Vice Chancellor του Πανεπιστημίου του Bolton, Dr. George E. Holmes, και μέλη της ανώτερης διοίκησης του συνεργαζόμενου πανεπιστημίου.

Η ήδη επιτυχημένη συνεργασία των δύο εκπαιδευτικών ιδρυμάτων συνεχίζεται με την συμφωνία διεύρυνσης των προγραμμάτων που προσφέρονται στην Ελλάδα σε ειδικότητες περιοχές οι οποίες θα ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις του 21ου αιώνα.

Η συνεργασία αυτή, σταθεροποιεί τη θέση του New York College ως έναν από τους κύριους εκπροσώπους της Βρετανικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και στην Κεντρική και Νοτιοανατολική Ευρώπη.

Ευχάριστη στιγμή της επίσκεψης ήταν η παρακολούθηση του ποδοσφαιρικού αγώνα της Manchester United εναντίον της Queens Park Rangers μετά από πρόσκληση του δημάρχου της περιοχής Salford κ. Ian Stewart, όπου και ανήκει το θρυλικό Old Trafford (γήπεδο της Manchester United).


Από αριστερά προς τα δεξιά: Professor Elias Siores, Provost, University of Bolton, ο κ. Ian Steward, Δήμαρχος του Salford, ο κ. Alexander Steward, γιός του Δημάρχου, ο κ. Ηλίας Φούτσης, Πρόεδρος του New York College στο θρυλικό Old Trafford (γήπεδο της Manchester United).


Εμφανίζονται από αριστερά προς τα δεξιά, σε μια φωτογραφία που τραβήχτηκε μπροστά από αυθεντικά αντίγραφα των “Ελγινείων”: ο κ. Άρης Φ. Ματθαίου, Διευθυντής Δημοσίων Σχέσεων, New York College, ο Professor Elias Siores, Provost On-Campus Division, University of Bolton, ο Dr. Rob Campbell, Pro-Vice Chancellor University of Bolton, ο κ. Ηλίας Φούτσης, Πρόεδρος του New York College, ο Dr. George E. Holmes, Vice Chancellor, University of Bolton, και ο κ. Zubair Hanslot, Provost Off-Campus Division, University of Bolton.