Ξεκινά από τις 17 Δεκεμβρίου το διευρυμένο εορταστικό ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων στη Θεσσαλονίκη, το οποίο θα παραμείνει σε ισχύ μέχρι τις 2 Ιανουαρίου, με στόχο τη διευκόλυνση των καταναλωτών για την πραγματοποίηση των χριστουγεννιάτικων αγορών τους.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με το ωράριο, που έδωσε στη δημοσιότητα ο Εμπορικός Σύλλογος της πόλης (ΕΣΘ), από τη Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου μέχρι και την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου, καθώς επίσης και στις 27 και 28 του μηνός, τα καταστήματα θα λειτουργήσουν από τις 10 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ.

Το Σαββατοκύριακο 22 και 23 Δεκεμβρίου, καθώς και το Σάββατο 29 του μηνός, τα καταστήματα θ΄ ανοίξουν στις 10 και θα κλείσουν στις 6.

Την Παραμονή των Χριστουγέννων, όπως και την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς, τα καταστήματα θα παραμείνουν ανοιχτά από τις 10 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα, ενώ ανήμερα και των δύο εορτών, θα είναι κλειστά. Τα καταστήματα δεν θα λειτουργήσουν επίσης στις 26 και 30 Δεκεμβρίου και στις 2 Ιανουαρίου (η τελευταία αργία θεσμοθετήθηκε σε αντικατάσταση της Κυριακής 23/12)

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.