Κανονικά διεξάγεται πλέον, σύμφωνα με την ενημέρωση της Τροχαίας, η κυκλοφορία των οχημάτων και στα δύο ρεύματα της εθνικής οδού Αθηνών – Λαμίας, που είχε διακοπεί λόγω της χιονόπτωσης.

Παράλληλα, αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία, σύμφωνα πάντα με την Τροχαία, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, στη λεωφόρο Εθνικής Αντιστάσεως στην Καισαριανή, καθώς και στην έξοδο της λεωφόρου Κατεχάκη προς Καισαριανή, που επίσης είχε διακοπεί λόγω της χιονόπτωσης.

Όπως είπε στην ΕΡΤ ο διευθυντής της Τροχαίας Αττικής Νικόλαος Σπανουδάκης, λίγο πριν τις 3 τα ξημερώματα παρουσιάστηκε έντονη χιονόπτωση ειδικά στη Μαλακάσα και τις Αφίδνες, με αποτέλεσμα οι αρχές να διακόψουν εντελώς την κυκλοφορία και να εκτρέπουν τα οχήματα σε εναλλακτικές διαδρομές, από το ύψος της γέφυρας Καλυφτάκη, στην Αθήνα, μέχρι τα όρια της  Βοιωτίας και της Εύβοιας.

Όπως περιέγραψε ο ίδιος, αυτή την ώρα η κυκλοφορία αποκαθίσταται σταδιακά, καθώς έχουν ξεκινήσει ταυτόχρονα, από τα δύο σημεία που είχαν κλείσει, αλατιέρες ακολουθούμενες από περιπολικά, ανοίγοντας τον δρόμο.