Άνθιμος: Επιστήμονας μου είπε ότι δεν υπάρχουν άλλοι πλανήτες εκτός από τη Γη

Το... διαφωτιστικό κήρυγμα του μητροπολίτη Θεσσαλονίκης


ΕΛΛΑΔΑ
17:35
28/11/2018
Άνθιμος: Επιστήμονας μου είπε ότι δεν υπάρχουν άλλοι πλανήτες εκτός από τη Γη
87
loading

Ο μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος προχώρησε σε μία... περίεργη ομολογία, κατά τη διάρκεια κηρύγματός του προς τους πιστούς σε ιερό ναό, λέγοντας ότι, όπως του είπε ένας επιστήμονας ο οποίος μίλησε μαζί του, δεν υπάρχουν άλλοι πλανήτες στον «κόσμον αυτόν» εκτός από τη Γη.

Ο μητροπολίτης αναφέρθηκε σε ένα τηλεφώνημα που του έκανε ένας επιστήμονας, του οποίου το όνομα δεν πρόλαβε να συγκρατήσει, λέγοντάς του χαρακτηριστικά: «Μην ακούτε αυτά που λένε για όσα είδαν, βρήκαν, πράγματα και άτομα εις τους ουρανούς, εις τους άλλους πλανήτες. Δεν υπάρχει άλλος πλανήτης στον κόσμον τον ουράνιον από αυτόν τον πλανήτη που κατοικούμε και είναι η Γη».

«Ο συνομιλητής μου είπε ότι τα συμπεράσματα των νέων επιστημόνων δεν έχουν κατατεθεί ακόμα» καθώς δεν θέλουν να δημιουργήσουν σύγχυση στον κόσμο, επεσήμανε ο Άνθιμος, ο οποίος στη συνέχεια παρακάλεσε τον επιστήμονα να τον συναντήσει για να μιλήσουν πιο ανοιχτά για το θέμα. Ανέφερε μάλιστα ότι ήταν κατηγορηματικός στην άποψη που εξέφρασε. «Όχι εγώ μόνον αλλά μεγάλοι επιστήμονες λένε ότι σε όλο το Σύμπαν τίποτα άλλο δεν υπάρχει σαν τον πλανήτη της Γης».

«Όλοι ομιλούν για τον άλλον κόσμον τον ουράνιον που θα πάμε στο μέλλον. Αυτά, λέει εκείνος, είναι ανυπόστατα και ανύπαρκτα» ανέφερε ο μητροπολίτης, λέγοντας ότι και πριν 40 χρόνια σε ξένη πρωτεύουσα στην Ευρώπη που συγκεντρώθηκαν να δουν εκπληκτικά πράγματα στους ουρανούς, δεν είδαν τίποτα. «Οι Ρώσοι κάνανε προσεδάφιση στη Σελήνη, αλλά εμείς δεν είδαμε» σημείωσε.

«Δεν θέλω να σας πω πώς θα σκέφτεστε, αλλά πρέπει απλώς να σκεπτόμεθα. Έτσι φαίνεται να είναι μετά από τόσα χρόνια και όλα αυτά που έχουν φανεί. Πρέπει εμείς οι χριστιανοί να είμαστε περήφανοι για αυτά που πιστεύουμε και για αυτά που διδάσκει η θεολογία» κατέληξε ο μητροπολίτης Θεσσαλονίκης.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

87
σχόλια
 1. avatar Rocco Siffredi

  Παπούλη, έχεις κάψει

 2. avatar 321

  Τι να κάνει και αυτός ο έρημος ? Πρέπει να υποστηρίξει τη δουλειά του ! Είναι βλέπεις πολλά τα λεφτά!

  1. avatar Ας δούμε τι λέει ο αλάθητος Λόγος του Θεού,η Αγία Γραφή,γι’αυτό το θέμα σε αντίθεση μετο τι κάνουν οι άνθρωποι&η ψεύτικη θρησκεία.Δες 3w.erotiseisapantiseis.gr

   (2/2) Όμως ο Ιησούς Χριστός ήρθε στην γη και με το παράδειγμα Του μας έδειξε πως πρέπει να ζούμε για να είμαστε παιδιά του Θεού και ποια είναι η δικαιοσύνη και το θέλημα του Θεού της Αγίας Γραφής σε όλα τα θέματα της ζωής. Οι άνθρωποι της ψεύτικης θρησκείας όπως είναι και οι παπάδες επειδή δεν τους συμφέρουν τα Λόγια της Αλήθειας και της Αγίας Γραφής έχουν κρύψει την Αγία Γραφή από τους ανθρώπους, δεν την συστήνουν σαν τον θεόπνευστο Λόγο του Θεού για τον κάθε άνθρωπο για να τον κρατούν στην άγνοια και μετά να τον κάνουν ότι θέλουν και βέβαια να τον απομυζούν και οικονομικά. Ο Ιησούς Χριστός είπε ότι τα πράγματα του Θεού είναι δωρεάν (Ματθαίος 10:8) γι\'αυτό όσοι ζητάνε χρήματα για να κάνουν μια θρησκευτική τελετή εκπροσωπούν την ψεύτικη θρησκεία της εποχής μας. Επίσης ο Ιησούς Χριστός ποτέ δεν είπε πως όσοι κηρύττουν το Ευαγγέλιο να τους πληρώνει το κράτος. Ο Ιησούς Χριστός είπε πως μόνο οι πιστοί χριστιανοί θα πρέπει να βοηθούν τους εργάτες του Θεού και αυτό σε εθελοντική βάση όχι με εξαναγκασμό. Όλα αυτά θα τα ήξεραν οι άνθρωποι αν διάβαζαν την Αγία Γραφή και αν τους ενδιέφερε να τον κάνουν το θέλημα του Θεού και όχι να ακολουθούν τυφλά μια ψεύτικη θρησκεία και τις πονηρές παραδόσεις των ανθρώπων.

  2. avatar Ας δούμε τι λέει ο αλάθητος Λόγος του Θεού,η Αγία Γραφή,γι’αυτό το θέμα σε αντίθεση μετο τι κάνουν οι άνθρωποι&η ψεύτικη θρησκεία.Δες 3w.erotiseisapantiseis.gr

   Έχεις δίκιο ως προς το μέρος ότι η ψεύτικη θρησκεία επειδή δεν πιστεύει πραγματικά στον Θεό (και στην ανάσταση του Ιησού Χριστού και στην δευτέρα παρουσία Του και άρα στην ανάσταση όλων των ανθρώπων και στην δικαιη κρίση τους) ότι κάνει το κάνει για τα χρήματα. Οι περισσότεροι άνθρωποι τετοιων ψεύτικων θρηδκριων είναι άπληστοι, όταν δεν τους βλέπει κανείς κάνουν κάθε είδους ηθικής και σεξουαλικής ακαθαρσίας (από πορνεία έως ομοφυλοφιλία, παιδεραστία κτλ) διψάνε για την ψεύτικη και εγημερη δόξα των ανθρώπων και θέλουν να έχουν εξουσία επάνω στους ανθρώπους. Όλα αυτά τα είχε προφητέψει ο ίδιος ο Ιησούς Χριστός στο κατά Ματθαίον Ευαγγέλιο 23 κεφάλαιο. Διάβασε το και βρες ομοιότητες και διαφορές μεταξύ των φαρισαίων εκεινης της εποχής και των σημερινών παπάδων. Όμως οι παπάδες της ορθόδοξης (αλλά και της καθολικής) Εκκλησίας δεν αντιπροσωπεύουν τον Θεό και τον Ιησού Χριστό. Απλά έχουν κάνει μια θρησκεία κομμένη και ραμμένη στα μέτρα των παπάδων για να εκμεταλλεύονται την πίστη των ανθρώπων αλλά την άγνοια των ανθρώπων για την Αγία Γραφή και για το τι πραγματικά διδαξε ο Ιησούς Χριστός. Έτσι οι παπάδες της ορθόδοξης εκκλησίας με την βοήθεια και του πολιτικού κατεστημένου έχουν επιβληθεί στους περισσότερους ανθρώπους ότι τάχα αυτοί είναι οι αντιπρόσωποι του Θεού στην Ελλάδα (ενώ όποιων κηρύττει την αλήθεια του Ιησού Χριστού και του Ευαγγελίου αμέσως του επιτίθονται και τον αποκαλούν αιρετικό ή με άλλες κακοηχες λέξεις, ενώ αιρερικοι είναι οι ίδιοι οι παπάδες με αυτά που κάνουν).

   1. avatar Καποιοε

    Αλλα ντι αλλον! Αλλα ειπε μην βαζεις λογια στο στομα του. Αμέσως να ριξετε οι αθειστες λασπη. Χαλατωστε λιγο αθειστοταλιπαν. Περαστικα! Και οταν θα βασανιζεσαι αιωνια να μην κλαις μετα

 3. avatar TALI-BAN-IΣΤΗΡΤΖΗΣ

  Είναι αναμφισβήτητο το γεγονός ότι υπάρχει επιστημονική συνεισφορά του άγιου θεσσαλονίκης. Οι ερασιτέχνες αστρονόμοι με ένα τηλεσκόπιο των 300 ευρώ (και πολλά λέω) μπορούν να του στείλουν μερικές φωτογραφίες του Δία, του Κρόνου, της Αφροδίτης.
  επίσης, κάποιος πρέπει να του πει για τους συνεχώς νεοανακαλυπτόμενους εξωπλανήτες από χιλιάδες άμμισθους ερευντηές ανά τον κόσμο.
  Και μια ερώτηση. Αφού \"δεν είδαμε την προσελήνωση άρα αυτή δεν έγινε\", τότε πολύ απλά και επαγωγικά, ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΘΕΟ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΟ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. Σωστό ή λάθος;
  Παπούλη, κάτι δεν πάει καλά εκεί στο ακατοίκητο.

 4. avatar Guest01062016

  Ναι, πάω στοίχημα πως Ελλάδα δεν θα βρεις πουθενά αλλού στο σύμπαν, επομένως από μια άποψη έχει δίκιο. Αλλά δεν έχει κανένα νόημα μια τέτοια διαπίστωση. Αν βρεθεί πλανήτης χωρίς καμία ομοιότητα με τη Γη, και περιέχει ζωή που δεν έχει καμία σχέση με τη ζωή στη Γη, αυτό και μόνο αρκεί να ανατρέψει ολόκληρο το σύγχρονο δόγμα της Εκκλησίας, πάνω στο ζήτημα της Γέννησης. Αυτό είναι πολύ πιο ουσιαστικό από το να βρεθεί πλανήτης - καρμπόν της Γης. Τώρα αν ήθελε να πει πως κανένας άλλος πλανήτης στο σύμπαν δεν μπορεί να φιλοξενήσει ζωή, δεν είναι σοβαρός επιστήμονας. Το ότι δεν βρέθηκε ακόμα, με τα μέσα που έχουμε δεν αποδεικνύει πως δεν υπάρχει. Σημειώστε δε, πως τα μέσα που έχουμε είναι φασματικές φωτογραφίες από ραδιοτηλεσκόπια. Εδώ οι επιστήμονες δεν έχουν ακόμα αποκλείσει την ύπαρξη ζωής στο ίδιο το ηλιακό μας σύστημα!

 5. avatar BERBER

  Φανταστείτε έκπληξη όταν τον καλέσει το Μεγάλο Αφεντικό επάνω! Σαν το Θύμιο από το χωριό που πάει στη μεγαλούπολη...

 6. avatar Ellraiser

  Μονο ο Γαλαξιας μας.
  Εχει εκτιμώμενη διάμετρο από 80.000 μέχρι 100.000 έτη φωτός,
  Αποτελείται από τουλάχιστον 200 δισεκατομμύρια αστέρες και ενδεχομένως έως και 400 δισεκατομμύρια αστέρες (τεραστιο ποσοστο με πλανητικα συστηματα).
  Εκτιμωμενοι πλανητες μονο τον Γαλαξια μας που μπορουν να φυλοξενησουν ζωη (ζωνη απο τα αντιστοιχα αστρα τους) το λιγοτερο 4 εκατ.
  Επειδη ειμαστε αχρηστοι δεν αναιρει την λειτουργια του συμπαντος.
  Και τελικα θα ημουν απελπιστικα και ιδιαιτερα στεναχωρημενος οτι το απιστευτα ασυλληπτο συμπαν το κατοικουσαν μονο αυτα τα ηλιθια και βλακωδη πλασματα γεματα εγωϊσμο και υπεροψια.!!!!!

  1. avatar Ας δούμε τι λέει ο αλάθητος Λόγος του Θεού,η Αγία Γραφή,γι’αυτό το θέμα σε αντίθεση μετο τι κάνουν οι άνθρωποι&η ψεύτικη θρησκεία.Δες 3w.erotiseisapantiseis.gr

   θα ήθελα να σου απαντήσω με σεβασμό+αγάπη. Για να βρούμε πλανήτη που μπορεί να φιλοξενήσει ζωή θα πρέπει να βγούμε από το ηλιακό μας σύστημα. Αυτό σημαίνει ότι ότι ένα διαστημόπλοιο που θα έφευγε σήμερα θα ήθελε μερικές χιλιάδες χρόνια μόνο για να βγει από το ηλιακό μας σύστημα. Μετά θα ήθελε μερικές χιλιάδες χρόνια μέχρι να μπει στο επόμενο ηλιακό σύστημα+ εκεί είναι αμφίβολο αν θα έβρισκε ζωή. Οπότε έπρεπε να συνεχίσει το ταξίδι. Χώρια ότι στο διαστημόπλοιο θα έπρεπε να έχει καύσιμα, οξυγόνο και τρόφιμα για το μεγάλο ταξίδι. Επίσης οι αστροναύτες έπρεπε να παντρευονταν μεταξύ τους+το ταξίδι να το συνεχίσουν τα παιδιά τους αφού θα διαρκούσε χιλιάδες χρόνια. Όλα αυτά βέβαια είναι θεωρητικά. Ένα τετοιο ταξίδι ίσως δεν γίνει ποτέ.+ αν γίνει ούτε εγώ ούτε εσύ θα ζούμε για να δούμε το αποτέλεσμα. Όμως είναι σίγουρο ότι ζωή σε άλλο πλανήτη δεν θα βρεθεί. Όμως στην γη κάτι θα έχει αλλάξει.Δεν θα είσαι στην ζωή για να καταλάβεις ότι τόσα χρόνια πίστευες σε μια λάθος θεωρία.Σε κάτι που δεν ήταν αλήθεια γιατί Αυτός που δημιούργησε την Γη για να κατοικείται+εσένα για να ζεις ήθελε να είμαστε μοναδικοί στο σύμπαν.Άνθρωπος σαν+ εσένα με αυτά τα χαρακτηριστικά, αυτό το DNA,αυτά τα δακτυλικά αποτυπώματα, αυτόν τον τρόπο σκέψης δεν υπήρξε άλλος πριν από εσένα ούτε θα υπάρξει.Η αποστολή σου στην γη είναι να βρεις τον Δημιουργό σου+να έχεις ειρήνη μαζί Του.Αν όμως χάσεις την ζωή σου πιστεύοντας σε ψεύτικες θεωρίες τότε δεν θα βρεις ποτέ χρόνο να ασχοληθείς με την σωτηρία της ψυχής σου.

  2. avatar «εκτιμώμενη», «τουλάχιστον», «ενδεχομένως»

   Μιλάμε για το απαύγασμα της «επιστήμης» !!!

   1. avatar Ellraiser

    Και το μυρμηγκι ειναι βασιλιας στον κοσμο του !!!

 7. avatar Nestoras Panagiotopoulos

  Ο καθένας μπορεί να πιστεύει ότι θέλει. Ο Άνθιμος όμως κατέχει θέση μέσα από την οποία επηρεάζει πολλούς ανθρώπους, το ποίμνιο του. Το να είναι ηλίθιος κάποιος δεν είναι πρόβλημα. Ο Ανθιμος όμως είναι και ηλίθιος και επικίνδυνος για το κοινωνικό σύνολο. Και τον πληρώνουμε από πάνω.

 8. avatar gerasimos1

  \'\'Δεν υπάρχει άλλος πλανήτης στον κόσμον τον ουράνιον από αυτόν τον πλανήτη που κατοικούμε και είναι η Γη\'\'
  \'\'Επιστήμονας μου είπε ότι δεν υπάρχουν άλλοι πλανήτες ΣΑΝ τη Γη\'\'
  Μήπως μπερδεύτηκε ο Χριστιανός μ αυτά που του πε ο επιστήμονας?

 9. avatar ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ

  Βγάλατε την είδηση του τίποτα. Από μιά παράλειψη στην ροή του λόγου φτιάξατε άλλη ένοια.

  1. avatar Douskas John

   Ακριβώς .Ο Ανθιμος εννοούσε ότι δεν υπάρχουν άλλοι πλανήτες γιατί αν υπήρχαν θα είχαμε κάποιο οικοπεδάκι .ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ άστο δεν το σώζεις .

 10. avatar Μυτιλην

  Είναι σημαντικό όταν κάποιος ανοίγει το στόμα του απο μικρόφωνο να ξέρει τι λέει. Ειδικά ενας ιερέας πρέπει να ασχολείται με τα θρησκευτικά κι οχι με τα επιστημονικά. ειδικά αν εχει παντελή μάλιστα άγνοια.
  Είπε οτι είναι μεν διαπρεπής επιστήμονας, αυτός που του το είπε, ...αλλά δυστυχώς δεν συγκράτησε το όνομά του... Ελα καλέ ...τόσο διαπρεπής?
  Είπε οτι υπάρχουν κι αλλοι πολλοί, αλλά ...αόριστα...
  Τόσο επιστημονική τεκμηρίωση δεν την έχω ξαναδεί πουθενά.
  Συμπαθής ιερωμένος, αλλά ας ασχολείται με τα της θρησκείας κι ας αφήσει τέτοια θέματα...διότι τον κάνουν απλά... «γραφικό»!
  Κι εγω πλέον δεν πιστεύω οτι η μέρα ειναι μέρα!!! Μου το είπε ενας διαπρεπής επιστήμονας...χαχαχαχαχαχα

 11. avatar δαναος

  ερώτηση προς ολους προτού τον κράξετε
  ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ !?

 12. avatar Dasparil

  Let me guess: the \"scientist\" is also a flat earther.

  Name the \"scientist\" then , its OK to believe in a fantasy father figure high in the sky , but being so highly uneducated and border line autistic it is not .

 13. avatar Ας δούμε τι λέει ο αλάθητος Λόγος του Θεού,η Αγία Γραφή,γι’αυτό το θέμα σε αντίθεση μετο τι κάνουν οι άνθρωποι&η ψεύτικη θρησκεία.Δες 3w.erotiseisapantiseis.gr

  (1/2)Όπως έχω γράψει+αλλού σύμφωνα με όσα διαβάζω στην Αγία Γραφή οι παπάδες της Ορθόδοξης Εκκλησίας δεν ακολουθούν τον Ιησού Χριστό ούτε την Αγία Γραφή.Απλά παίζουν ένα θέατρο+εκμεταλλεύονται την άγνοια των ανθρώπων για την Αγία Γραφή.Όποιος θέλει να επαληθεύσει αυτό που λέω τον καλώ να μελετήσει την Αγία Γραφή+ιδιαίτερα το 23 κεφάλαιο από το κατά Ματθαίον Ευαγγέλιο +να γράψει σε ένα χαρτί τις διαφορές αλλά+τις ομοιότητες μεταξύ των φαρισαίων της εποχής του Ιησού Χριστού με αυτά που κάνουν οι παπάδες της Ορθόδοξης Εκκλησίας.Εκεί θα δείτε ότι οι παπάδες δεν έχουν αφήσει τίποτα από την συμπεριφορά των φαρισαίων που να μην το κάνουν+αυτοί.Ο πονηρός άνθρωπος δεν αλλάζει εύκολα.Η θρησκευτική υποκρισία παραμένει+αυξάνει αν ο άνθρωπος δεν αγαπήσει τον Ιησού Χριστό+το Λόγο του Θεού περισσότερο+πάνω από κάθε τι άλλο.Όμως παρότι υπάρχουν πολλοί ψεύτες+υποκριτές στον χώρο της θρησκείας ο Ιησούς Χριστός ο Υιός του Ζωντανού Θεού μας είπε όλη την αλήθεια+πως θέλει ο ίδιος ο Θεός να Τον λατρεύουμε δηλαδή (με πνεύμα+αλήθεια).Θέλω όμως να επισημάνω ότι στο συγκεκριμένο άρθρο ο τρόπος που παρουσιάζονται τα λόγια του Άνθιμου δεν ανταποκρίνονται σε αυτά που είπε πραγματικά.Ο Άνθιμος δεν είπε ότι δεν υπάρχουν άλλοι πλανήτες στο σύμπαν αλλά είπε ότι δεν υπάρχει κανείς άλλος πλανήτης στο σύμπαν όπως η Γη που μπορεί να φιλοξενήσει ζωή.Όμως αυτό είναι αλήθεια όχι γιατί το λέει ο Άνθιμος αλλά είναι αλήθεια γιατί το λέει η Αγία Γραφή+όλες οι ανακαλύψεις της επιστήμης μέχρι σήμερα το επιβεβαιώνουν.

 14. avatar Ας δούμε τι λέει ο αλάθητος Λόγος του Θεού,η Αγία Γραφή,γι’αυτό το θέμα σε αντίθεση μετο τι κάνουν οι άνθρωποι&η ψεύτικη θρησκεία.Δες 3w.erotiseisapantiseis.gr

  (2/2)Υπαρχουν διάφορες θεωρίες όπως ότι το σύμπαν δημιουργήθηκε από μια τυχαία έκρηξη το big bang, ότι υπάρχει και σε άλλους πλανήτες ζωή, ότι υπάρχουν εξωγήινοι ή ότι θεωρία του Δαρβίνου που λέει ότι η ζωή εξελίχτηκε από έναν πρωτόγονο μικροοργανισμό σε άνθρωπο αλλά και σε όλην αυτήν την ποικιλία της ζωής που βλέπουμε σήμερα αλλά οι θεωρίες αυτές δεν θα αποδειχθούν ποτέ για τον απλούστατο λόγο διότι δεν είναι αλήθεια. Όμως υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που θα ζήσουν και θα πεθάνουν νομίζοντας ότι αυτές οι θεωρίες που κυκλοφορούν ευρέως είναι αληθινές και έχουν αποδειχθεί επιστημονικά ενώ κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Όποιος λοιπόν πιστεύει πχ ότι η θεωρία του Δαρβίνου είναι επιστημονική αλλά η δημιουργία από τον Θεό μη επιστημονική και όσα αναφέρει η Αγία Γραφή τα θεωρεί παραμύθια τότε ήδη έχει κάνει το μεγαλύτερο και σοβαρότερο λάθος της ζωής του. Και συνήθως το ένα λάθος οδηγεί σε ένα άλλο λάθος αυτό το να μην παίρνει στα σοβαρά τα Λόγια του Θεού και του Ιησού Χριστού που αφορούν την αμαρτωλότητα του αλλά και πως μπορεί να σωθεί ο άνθρωπος μέσα από την πίστη στον αναστημένο Ιησού Χριστό και στο Ευαγγέλιο που Αυτός μας κήρυξε. Έτσι ο άνθρωπος ξόδεψε αυτήν την ζωή του πιστεύοντας σε ψεύτικες και αναπόδεικτες \"επιστημονικές\"θεωρίες αλλά ταυτόχρονα θα χάσει και την αιώνια ζωή που χαρίζει ο Ιησούς Χριστός σε όσους πιστεύουν στα Λόγια Του και στην Αγία Γραφή. Οπότε προσοχή που και σε ποιον πιστεύει κάποιος. Κρίνονται πολλά περισσότερα από αυτήν την ζωή!

  1. avatar Dasparil

   Too long did not read and by the way no got wrote any book ever It is man made plus Santa Claus is not real

   1. avatar Ας δούμε τι λέει ο αλάθητος Λόγος του Θεού,η Αγία Γραφή,γι’αυτό το θέμα σε αντίθεση μετο τι κάνουν οι άνθρωποι&η ψεύτικη θρησκεία.Δες 3w.erotiseisapantiseis.gr

    Please read the Bible with open heart and a clean mind. Jesus Christ never tell us to believe in Santa Claus or any other saint. Jesus Christ died for our sins. He is risen from the dead because He is God and Creatir and the death couldn\'t keep Him who gave the life to every human being. The false religion and the devil that is behind the false religion doesn\'t want you to read your Bible believe only to Jesus Christ for your salvation because he knows only Jesus has the power and authority to forgive sins to change lives of sinners and give eternal life to everyone who believe in Him and invite Him in his life. Try Jesus Christ in your life and you will remember me. Jesus Christ is not a religion but a living Saviour and everyone can have a personal relationship with Him if you pray to Him even today with a honest heart.

 15. avatar Μου το είπε

  Ένας επιστήμονας!
  - Ποιος;
  - Ένας από το χωριό, δεν τον ξέρεις...

 16. avatar Leo1

  Εντάξει... Είπε ο καημένος μια κουταμάρα, τον αποπήρατε όλοι!

 17. avatar G7

  ΟΥ ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΡΑΣΟΦΟΡΟΙ ΤΡΑΓΟΠΑΠΕΣ ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΕΣ

  1. avatar Καποιοε

   Οι παπαδες σας πειραξαν και το ρασο , δε κοιτατε τιν [...] σας που τον βγαζετε απ εξω αλλα τι να πες και τον διάβολο το ρασο τον πειραζει. Κοιταξτε τα εγκληματα που κανετε και αφήστε τα ρασα [...]

 18. avatar Vasbasil

  Το οτι δεν υπαρχουν αλλοι πλανητες δεν συμφωνω ,υπαρχουν και ειναι αμετρητοι.το οτι ο ανθρωπος εχει παει στο φεγγαρι αυτα ειναι ψεμματα της νασα.ειναι τετοιες οι πιεσεις και οι θερμοκρασιες που αναπτυσονται ψηλα στην ατμοσφαιρα που οτιδηποτε βγαινει απο την ατμοαφαιρα της γης διαλυεται αυτοματως.ας θυμηθουμε τον μυθο του δαιδαλου και ικαρου.οπως ενας ανθωπος δεν μπορει να βουτηξει στν θαλασσα στα χιλια μετρα βαθος γιατι θα διαλυθει απο τις πιεσεις ετσι και στον ουρανο μετα απο ενα υψος η πιεση και η θερμοκρααια του ηλιου ειναι απροσπελαστα.

  1. avatar Καποιοε

   Λες οτι ειναι αμετριτοι οι πλανητες πως το συμπερανες αυτο? Πηγες εκει? ή το λες απο τις ψευτοταινιες και τιπου πληροφοριακά βιντεακια που ειδες? Το γεγονος οτι λενε μπουρδες δεν σημαινει οτι πρεπει και να τα πιστευουμε.

  2. avatar Greytemples

   ερρ... καποιος πρεπει να σου πει οτι στο διαστημα (κενο) δεν υπαρχει ουτε πιεση ουτε θερμοτητα... απεναντιας, υπαρχει σχεδον απολυτο ψυχος και παντελης ελλειψη πιεσης... Τωρα, το αν πηγαμε στη σεληνη η οχι, δεν θα καταδεχτω καν να συζητησω μαζι σου το θεμα... αυτοι που πιστευουν οτι δεν πηγαμε στην σεληνη, δεν δικαιουνται να μετεχουν επιστημονικων συζητησεων. Α, παρεμπιπτοντως.. μολις εφτασε και το insight στον Αρη.. ετσι για να μην εχεις αποριες.

   1. avatar Good Night ?? ? Sweet Dream ???????

    Γεια σου ρε γίγαντα πανεπιστήμονα Greytemples, που έφτασε και το insight στον Άρη!
    Υ. Γ. Σίγουρα έφτασε! Είναι δυνατόν να κοροϊδεύει κανείς τέτοιες διαπρεπής προσωπικότητες, τύπου Φούσκα, Greytemples, και Sonia k???

  3. avatar Χαχαχαχα

   Η πίεση μειώνεται όσο αυξάνεται το ύψος και όχι το αντίθετο μεγάλε πανεπιστήμονα...

  4. avatar criskalts

   Τόχεις το πακέτο

 19. avatar Χι χι χι..χι

  Προχθές ο Πάγκαλος , σήμερα ο Άνθιμος
  και τα αστροπελέκια δήλωσαν παρών..
  Χάλια..μαύρα χάλια ..(και εκτός γηπέδων) !

 20. avatar Λέλα

  αυτός ο [...] μας κοστίζει 2210 ευρώ μηνιαίως ,γι\' αυτό δεν μπορώ να γελάσω μαζί του

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει