Νέες φοιτητικές προσφορές, προκειμένου να βοηθήσει τους νέους φοιτητές να ξεκινήσουν με κέφι και όρεξη τις σπουδές τους μειώνοντας σημαντικά το κόστος για την απόκτηση ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών προϊόντων που χρειάζεται μια σύγχρονη οικοσκευή, ξεκινά η «Ηλεκτρονική».

Με τις ειδικά διαμορφωμένες τιμές, οι φοιτητές μπορούν για παράδειγμα να αποκτήσουν ψυγείο με μόλις 199 Ευρώ, αλλά και 6κιλό πλυντήριο ρούχων μπορούν με 219 Ευρώ!

Οι προσφορές όμως δεν σταματούν στις ηλεκτρικές συσκευές. Για μαθητές και φοιτητές η Ηλεκτρονική προσφέρει το μοντέλο Sony Xperia Tablet S στην προνομιακή τιμή των 429 Ευρώ έτσι ώστε τα νέα παιδιά να έχουν τη δυνατότητα να σερφάρουν στο διαδίκτυο από παντού και να πραγματοποιούν πολλές εργασίες ταυτόχρονα!

«Ο Σεπτέμβρης σηματοδοτεί την έναρξη της νέας σεζόν για όλους και ιδιαίτερα για τους φοιτητές και τους μαθητές. Η έναρξη όμως της φοιτητικής ζωής σημαίνει και πολλά έξοδα, όπως όλοι γνωρίζουμε. Αντιλαμβανόμενοι τις ιδιαίτερες δυσκολίες του φετινού Σεπτέμβρη, όλοι εμείς στην Ηλεκτρονική αποφασίσαμε να κάνουμε ότι μπορούμε για να ελαφρύνουμε τον προϋπολογισμό εξοπλισμού ενός φοιτητικού σπιτιού. Με αυτή την προσφορά, ευχόμαστε καλή αρχή και καλές σπουδές στα νέα παιδιά που ξεκινούν φέτος την ακαδημαϊκή τους πορεία» σημείωσε η Διευθύντρια Δημοσίων Σχέσεων της Ηλεκτρονικής Λίνα Στοΐλου.