Δωρεάν διανομή τροφίμων στο Πέραμα

Αύριο το απόγευμα


ΕΛΛΑΔΑ
11:14
08/07/2012
Δωρεάν διανομή τροφίμων στο Πέραμα
2
loading

Δωρεάν τρόφιμα σε όσους έχουν ανάγκη μοιράζει η «Χρυσή Αυγή». Έτσι, το απόγευμα της Δευτέρας, όπως επισημαίνει σε ανακοίνωσή της, τα μέλη της θα συγκεντρωθούν στην πλατεία του Περάματος (ακριβώς δίπλα στο δημαρχείο) προκειμένου να μοιράσουν τρόφιμα σε άπορες οικογένειες Ελλήνων.

«Η Χρυσή Αυγή έχει αποδείξει πολλές φορές στην ιστορία της ότι, σε αντίθεση με το κόμμα των πολιτικών κομμάτων, κάνει πράξη τις προεκλογικές εξαγγελίες της και τάσσεται στο πλευρό των Ελλήνων πολιτών με κάθε τρόπο, ασχέτως εκλογών. Οι Έλληνες πολίτες όντας θύματα της πολιτικής του μνημονίου έχουν περιέλθει σε ανέχεια. Γι' αυτό και η Κίνηση Αλληλεγγύης Ελλήνων είναι για την Χρυσή Αυγή μία από τις σημαντικότερες δραστηριότητες της, την οποία συνεχίζουμε με συνεχώς αυξανόμενη ένταση.

Την Δευτέρα 9 Ιουλίου στις 7 το απόγευμα, με συνεργασία της Τ.Ο. Πειραιά και της Τ.Ο. Νικαίας, θα πραγματοποιηθεί δωρεάν διανομή τροφίμων στο Πέραμα στην πλατεία δίπλα στο Δημαρχείο», αναφέρουν χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή τους.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar Σκυλοπνιχτρης

    Άγχος έχουν όλοι οι εργαζόμενοι που θέλουν να πετύχουν στις δουλειές τους. Αυτό είναι το δημιουργικό άγχος και είναι όμορφο, γιατί σε κρατάει σε εγρήγορση. Στις μέρες μας το αληθινό άγχος αφορά τους ανθρώπους που έχουν μείνει άνεργοι, έχουν οικογένειες και δεν μπορούν να λύσουν τα βιοποριστικά τους προβλήματα. Αυτή είναι η μεγάλη πίεση. Όλα τα άλλα απλώς θέλουμε να τα δραματοποιούμε». 'Άνθρωπος σεμνός και προσεγγίσιμος, χαμηλών τόνων, ακομπλεξάριστος, ζεστός και φιλικός. Αυτός ο αλτρουισμός λείπει από την κοινωνία και φτάσαμε ως εδώ.

  2. avatar ΔΙΑΣ

    επιτελους κ μια Κίνηση Αλληλεγγύης υπερ Ελλήνων

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει