Έδωσαν τα χέρια για την ανάπλαση της Πανεπιστημίου

Μνημόνιο Συνεργασίας από Περιφέρεια Αττικής και Ίδρυμα Ωνάση


ΕΛΛΑΔΑ
13:11
20/06/2012
Έδωσαν τα χέρια για την ανάπλαση της Πανεπιστημίου
1
loading

Στο πλαίσιο του Προγράμματος Ανασυγκρότησης του κέντρου της Αθήνας με άξονα την οδό Πανεπιστημίου η Περιφέρεια Αττικής και το Κοινωφελές Ίδρυμα «Αλέξανδρος Ωνάσης» υπέγραψαν μνημόνιο συνεργασίας.

Το πρόγραμμα τελεί υπό την αιγίδα και σε συνεργασία με τα υπουργεία Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής και Μεταφορών, Υποδομών και Δικτύων, την Αττικό Μετρό ΑΕ, την Περιφέρεια Αττικής και το δήμο Αθηναίων.

Με την υπογραφή του μνημονίου συνεργασίας, η Περιφέρεια Αττικής καλείται να συμπράξει, εντός των αρμοδιοτήτων της, όπου και όταν απαιτείται για την επιτυχή εκτέλεση του προγράμματος.

«Η Περιφέρεια Αττικής βάζει το δικό της λιθαράκι και συμβάλλει στην ανοικοδόμηση του Ιστορικού Κέντρου της Αθήνας παρέχοντας την εμπειρία και την τεχνογνωσία των Τεχνικών της Υπηρεσιών. Εκτός από το Ιστορικό Κέντρο, όμως, δεν πρέπει να παραβλέπουμε τι συμβαίνει λίγα χιλιόμετρα μακρύτερα στη Φυλή, με αφορμή τα πρόσφατα λυπηρά επεισόδια. Είναι ξεκάθαρο ότι απαιτείται άμεση παρέμβαση», δήλωσε ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιάννης Σγουρός.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar keith

    δευτέρα 25/06, εκδήλωση-συζήτηση για τον αρχιτεκτονικό διαγωνισμό re-think athens, που αφορά την ανάπλαση της πανεπιστημίου, στις 19.00 στο αίθριο αβέρωφ της σχολής αρχιτεκτόνων εμπ... όσοι πιστοί...

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει