Το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας βγάζει πρύτανη

Εκλογές πραγματοποιούνται στο ίδρυμα, στις 19:00 κλείνουν οι κάλπες


ΕΛΛΑΔΑ
16:15
12/06/2018
Το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας βγάζει πρύτανη
5
loading

Κάλπες στήθηκαν σήμερα στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, όπου πραγματοποιούνται εκλογές για την ανάδειξη πρύτανη και τριών αντιπρυτάνεων. Η θητεία τους θα είναι τετραετής, με ημερομηνία έναρξης των θητειών την 1η Σεπτεμβρίου 2018 και λήξης την 31η Αυγούστου 2022.

Όπως μεταφέρει το Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, πι κάλπες άνοιξαν στις 9 το πρωί, με τρεις υποψηφίους να διεκδικούν να διαδεχθούν τον καθηγητή Αχιλλέα Ζαπράνη στη διοίκηση του ιδρύματος.

Η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή, αφού εξέτασε τις προϋποθέσεις του νόμου και των σχετικών κωλυμάτων εκλογιμότητας, ανακήρυξε υποψήφιους για τη θέση του πρύτανη τον νυν αντιπρύτανη στη σημερινή διοίκηση του ΠΑΜΑΚ, Κωνσταντίνο Παπαδόπουλο, καθηγητή του Τμήματος Εκπαιδευτικής και Κοινωνικής Πολιτικής της Σχολής Κοινωνικών, Ανθρωπιστικών Επιστημών και Τεχνών, καθώς και τους καθηγητές του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών της Σχολής Οικονομικών και Περιφερειακών Σπουδών, Στυλιανό Κατρανίδη και του Τμήματος Εκπαιδευτικής και Κοινωνικής Πολιτικής, Λάζαρο Τριάρχου.

Οι κάλπες θα κλείσουν στις 7 το βράδυ. Σε περίπτωση επαναληπτικής ψηφοφορίας αυτή θα πραγματοποιηθεί επίσης με φυσική κάλπη αύριο, Τετάρτη (12/06), τις ίδιες ώρες.

Το σώμα των εκλεκτόρων για την εκλογή πρύτανη και αντιπρυτάνεων απαρτίζεται από το σύνολο των μελών Διδακτικού Ερευνητικού Προσωπικού (ΔΕΠ) του Ιδρύματος και από το σύνολο των μελών Εργαστηριακού Διδακτικού Προσωπικού (Ε.ΔΙ.Π), Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (Ε.Ε.Π), Ειδικού Τεχνικού Εργαστηριακού Προσωπικού (Ε.Τ.Ε.Π) και των διοικητικών υπαλλήλων του Ιδρύματος.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

5
σχόλια
 1. avatar Βαγγελας κουλα

  Ποιας Μακεδονίας της νότιας ή βόρειας ή Δυτικής ???????????????

 2. avatar Παμακ γκρικ

  Αντε περιμένει το Σκάι για καμμία δημοσκόπηση με 10% μπροστά τη νδ!

 3. avatar akis93

  ποτε θα μετονομαστει;αφου δεν ειναι πια σε μακεδονικο εδαφος

 4. avatar Λουκανικος

  Ποιας Μακεδονίας; Της Άνω ή της Κάτω;

 5. avatar Το Πανεπιστήμιο ΝΟΤΙΟΥ Μακεδονίας βγάζει πρύτανη όπως μεταφέρει το Αθηναϊκό – ΝοτιοΜακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων

  Παρακαλώ διορθώστε

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει