Στην προγραμματισμένη τους συγκέντρωση διαμαρτυρίας εναντίον του «σφαγιασμού» -όπως τον χαρακτηρίζουν- των κύριων και επικουρικών συντάξεων, την αφαίρεση του ΕΚΑΣ και των κοινωνικών δικαιωμάτων τους, βρίσκονται οι συνταξιούχοι της Αττικής.

Η κινητοποίηση με αφετηρία την πλατεία Κοτζιά και προορισμό το υπουργείο Εργασίας οργανώνεται από τη Συντονιστική Επιτροπών Αγώνα (ΣΕΑ) των Συνταξιουχικών Οργανώσεων και σε αυτήν συμμετέχουν οι Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις ΙΚΑ – OAEE – Δημοσίου – ΠΟΣΕ ΟΑΕΕ – ΕΛΤΑ – ΟΣΕ – ΝΑΤ – ΠΣΣ Δικηγόρων.

Όπως επισημαίνει στο κάλεσμά της η ΣΕΑ, «μετά το σφαγιασμό των συντάξεων, των δώρων, των κοινωνικών δικαιωμάτων, την αφαίρεση του ΕΚΑΣ, τώρα έρχονται να εφαρμόσουν τις μειώσεις της “προσωπικής διαφοράς”, την περικοπή των οικογενειακών επιδομάτων, τη μείωση του αφορολόγητου με το νόμο 4387/16 (νόμος Κατρούγκαλου), που μας αφαιρούν ακόμα 3 έως 4 συντάξεις το χρόνο».

Δείτε φωτογραφίες του newsbeast.gr:

IMG_1433 IMG_1432 IMG_1431 IMG_1428 IMG_1429 IMG_1430 IMG_1433 IMG_1427 IMG_1434

Φωτορεπορτάζ: Γιάννης Κέμμος

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.