Πρόγραμμα συμβουλευτικής υποστήριξης, με τη συνεργασία εθελοντών κοινωνικών λειτουργών, ψυχολόγων κ.α., οι οποίοι θα βοηθήσουν, όσους το επιθυμούν, να βρουν διεξόδους στα πολυποίκιλα καθημερινά προβλήματα, εγκαινιάζει η Ένωση Καταναλωτών Ποιότητα Ζωής.

Το επόμενο χρονικό διάστημα θα συγκροτηθούν ολιγομελείς ομάδες μελών και οι συναντήσεις θα γίνονται  συγκεκριμένες ώρες και ημέρες στα γραφεία της ΕΚΠΟΙΖΩ Αθήνας.

Αυτό ανακοίνωσε η οργάνωση των καταναλωτών και αφορμή γι’ αυτή την πρωτοβουλία δόθηκε, όπως εξηγεί, το γεγονός ότι, στο πλαίσιο της νομικής στήριξης των μελών της για τη ρύθμιση των χρεών τους, έγινε μάρτυρας «των δυσβάσταχτων παρεπόμενων προβλημάτων που αντιμετωπίζουν. Ανεργία, μείωση μισθών και συντάξεων, οικονομική ανασφάλεια, φόβος για πλειστηριασμό του σπιτιού τους, αβεβαιότητα για το μέλλον, απαισιοδοξία».

Τα παραπάνω προβλήματα, σύμφωνα με την ΕΚΠΟΙΖΩ καθιστούν επιτακτική την εύρεση τρόπων «ψυχολογικής απόδρασης» και την κινητοποίησαν.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τα γραφεία της ΕΚΠΟΙΖΩ κάθε Τετάρτη 3- 5 μ.μ. στο τηλ. 210-3304444, πληκτρολογώντας τα εσωτ. 106- 107 (υπεύθυνες κ. Μικαέλα Χριστοδούλου και Λίλα Λιναρδάτου).