Εξόρμηση καθαριότητας, στον αδιαμόρφωτο χώρο τεσσάρων στρεμμάτων που βρίσκεται μπροστά από το Χαρίσειο Γηροκομείο θα πραγματοποιήσει την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου, στις 10 το πρωί, η αντιδημαρχία Περιβάλλοντος, Ποιότητας Ζωής και Ελεύθερων Χώρων, σε συνεργασία με το 77ο Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης και τους εθελοντές πρασίνου.

«Χαίρομαι γιατί το μήνυμα περνάει όλο και περισσότερο στον κόσμο και φυσικά μας δίνει την κινητήρια δύναμη για να συνεχίσουμε ακόμα πιο αποτελεσματικά. Ιδιαίτερα στην εποχή της οικονομικής κρίσης που περνάμε και η προσωπική προσφορά του καθενός είναι πολύτιμη και μάλιστα σε μια τόσο επιβαρυμένη περιοχή όπως η Τούμπα» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Κωνσταντίνος Ζέρβας.

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία αποτελεί συνέχεια μίας σειράς συνεργασιών του δήμου με εθελοντές που έχουν στόχο τη φροντίδα του αστικού περιβάλλοντος και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής της πόλης.

Πρόσφατα με τη συμμετοχή εθελοντικών ομάδων της πόλης και συνεργείων του Δήμου Θεσσαλονίκης πραγματοποιήθηκαν εξορμήσεις για τον καθαρισμό της ακτής του ορμίσκου Σοφούλη στο τέρμα της παραλιακής οδού Μ. Κάλλας.

Πηγή: agelioforos.gr