Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο κάτω από ασφυκτικά μέτρα της Αστυνομίας η εκδήλωση της Χρυσής Αυγής στις Θερμοπύλες.

Στελέχη της Χρυσής Αυγής από όλη την Ελλάδα βρέθηκαν στις Θερμοπύλες για την εκδήλωση «τιμής στους ήρωες» όπως την ονομάζουν, που κορυφώθηκε με την ομιλία του αρχηγού της ΧΑ Νίκου Μιχαλολιάκου.

Την ίδια στιγμή, οι αστυνομικοί είχαν δημιουργήσει έναν ασφυκτικό κλοιό έτσι ώστε να μην έχουν καμία πρόσβαση τα στελέχη της ΧΑ στο κέντρο φιλοξενίας προσφύγων στις Θερμοπύλες, το οποίο απέχει περίπου 500 μέτρα από το μνημείο του Λεωνίδα, όπου πραγματοποιήθηκε η συγκέντρωση της ΧΑ.

Εξάλλου, μέχρι αργά το βράδυ εκπρόσωποι κινήσεων, συλλογικοτήτων αλλά και αλληλέγγυοι, παρέμειναν στον χώρο του κέντρου φιλοξενίας προσφύγων των Θερμοπυλών όπου είχαν οργανώσει αντιφασιστικό συλλαλητήριο από το απόγευμα.

Οι περίπου 500 πρόσφυγες και μετανάστες που βρίσκονται στο κέντρο φιλοξενίας στις Θερμοπύλες παρέμειναν στους χώρους διαμονής τους, ενώ οι αστυνομικές δυνάμεις που είχαν αναπτυχθεί από νωρίς το μεσημέρι δεν επέτρεπαν την οποιαδήποτε επικοινωνία μαζί τους.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.