Με κεντρικό σύνθημα «Μια εταιρεία, μια ιδέα, Καλό για όλους», η ΟΠΑΠ Α.Ε. μετέχει στην 76η Διεθνή Έκθεσης Θεσσαλονίκης, της οποίας είναι και ο μέγας χορηγός, στηρίζοντας έναν θεσμό με ιδιαίτερη σημασία για την Θεσσαλονίκη.

Η ΟΠΑΠ Α.Ε. μέσα από το μόνιμο πρότυπο περίπτερo–πρακτορείο της στο χώρο της ΔΕΘ, το οποίο δημιούργησε πέρσι, θα παρουσιάσει τη σύγχρονη όψη της εταιρείας, αλλά και το στίγμα της νέας εμφάνισης των πρακτορείων, όπως, επίσης, και ορισμένα από τα επόμενα βήματα σε μια αναπτυξιακή πορεία την οποία χαράζει αυτή την περίοδο.

Τα εγκαίνια του περιπτέρου θα γίνουν το Σάββατο στη μία το μεσημέρι και σ’ αυτά έχουν κληθεί οι πολιτικές ηγεσίες των συναρμόδιων υπουργείων, βουλευτές, οι εκπρόσωποι της Αυτοδιοίκησης, αλλά και φορέων που άμεσα ή έμμεσα συνεργάζονται με την ΟΠΑΠ Α.Ε.

Βασικός στόχος με την παρουσία της ΟΠΑΠ Α.Ε στην ΔΕΘ είναι να αναδειχθεί ο ηγετικός ρόλος της εταιρίας στο κλάδο της στην Ελλάδα, καθώς και η συμβολή της με πλήθος χορηγιών σε αθλητικό και κοινωνικό επίπεδο.

Σε ότι αφορά τα νέα σχέδια της ΟΠΑΠ Α.Ε., θα παρουσιαστούν και δοκιμαστούν από τους επισκέπτες του περιπτέρου τα monitor games με τις νέες τεχνολογικές αναβαθμίσεις που σκοπεύει να εισάγει η εταιρεία με την εγκατάσταση των συσκευών ΤΑΧ games, τα οποία τόσο ως προς την εμφάνιση, όσο, κυρίως, την λειτουργία τους, είναι εξοπλισμένα με κερματοδέκτες και άρα ο παίκτης μπορεί να επιλέξει να παίξει με κέρματα και χαρτονομίσματα ή με την γνωστή, έως τώρα, κάρτα που προμηθεύεται από τον πράκτορα.

Παράλληλα, στο πλαίσιο της σταθερής προσήλωσης στα προγράμματα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης τα οποία αναπτύσσει ευρύτατα η ΟΠΑΠ Α.Ε., η διοίκηση της εταιρείας αποφάσισε τα κέρδη από την λειτουργία του περιπτέρου-πρακτορείου στην 76η ΔΕΘ (10-18 Σεπτεμβρίου) να διατεθούν εφέτος στον Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ του Νομού Θεσσαλονίκης.

Ενός Συλλόγου που ξεκίνησε την δράση του στην Θεσσαλονίκη το 2008 (στην Αθήνα λειτουργεί για περισσότερα από 20 χρόνια) και προσφέρει σε κάθε γυναίκα μια πλήρη ψυχοκοινωνική στήριξη, οργανωμένη αλληλοβοήθεια και ενημέρωση για όλα τα θέματα που αναφέρονται στην υγεία και στην εργασία της, ενώ παράλληλα επιδιώκει την ενημέρωση του γενικού πληθυσμού για την αξία της πρόληψης και έγκαιρης διάγνωσης της νόσου.

Έτσι, όσοι τις επόμενες ημέρες επιλέξουν να συμμετάσχουν στα παιχνίδια της ΟΠΑΠ Α.Ε. καταθέτοντας τα δελτία τους στο περίπτερο που θα λειτουργεί στη ΔΕΘ από 10 έως 18 Σεπτεμβρίου (και μόνο), θα συμβάλλουν άμεσα στην ενίσχυση του Συλλόγου «Άλμα Ζωής», ενώ θα έχουν και την ευκαιρία, μέσω της διαδικασίας της «άμεσης νίκης», να κερδίσουν κάποιο από τα 15 Apple iPad 2 και 90 Apple iPod nano 16 GB.