«Φρούριο» έχει γίνει το Χίλτον, καθώς 14 κλούβες της αστυνομίας έχουν παραταχθεί μπροστά από την είσοδο του ξενοδοχείου, όπου διαμένουν οι εκπρόσωποι των δανειστών και όπου αναμένεται σε λίγη ώρα να ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις με την κυβέρνηση.

Οι κλούβες βρίσκονται μπροστά από το ξενοδοχείο, καθώς έχουν προγραμματιστεί για σήμερα συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας από ΑΔΕΔΥ και Λαϊκή Ενότητα ενάντια στην ασφαλιστική μεταρρύθμιση και τις διαπραγματεύσεις με τους δανειστές.

Η ΛΑΕ καλεί τους πολίτες να διαδηλώσουν «έξω από το χώρο που διαμένουν οι υπάλληλοι του κουαρτέτου των δανειστών και όπου η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ –ΑΝΕΛ διαπραγματεύεται μαζί τους τον νέο σφαγιασμό συντάξεων και λαϊκών εισοδημάτων, να ακουστεί βροντερά το παλλαϊκό σύνθημα: Είστε ανεπιθύμητοι. Δε θα υπογράψετε τη συμφωνία καταδίκης του λαού, της νεολαίας και της χώρας, επισημαίνει, στη σχετική ανακοίνωση, το κόμμα.

Η ΑΔΕΔΥ από την πλευρά της, καλεί σε συγκέντρωση στις 17.00, στο χώρο όπου «κυβέρνηση και δανειστές θα διαπραγματεύονται τη νέα λεηλασία των λαϊκών εισοδημάτων. Εκεί που καταλύονται οι θεσμοί και προλειαίνεται το έδαφος για νέες εργασιακές και ασφαλιστικές ανατροπές σε βάρος των εργαζομένων και των πλατιών λαϊκών στρωμάτων, εκεί έχουμε χρέος να εκφράσουμε την ενεργητική μας αντίθεση».

Δείτε φωτογραφίες από το Χίλτον… hilton1 hilton2 hilton3

hilton4 hilton5 hilton6Φωτορεπορτάζ: Γιάννης Κέμμος