Νέα αποχή έως τις 4 Απριλίου αποφάσισαν οι δικηγόροι

Επισκέφθηκαν το χώρο φιλοξενίας προσφύγων στο λιμάνι του Πειραιά


ΕΛΛΑΔΑ
18:45
24/03/2016
Νέα αποχή έως τις 4 Απριλίου αποφάσισαν οι δικηγόροι
1
loading

Την συνέχιση της πανελλαδικής αποχής των Δικηγόρων έως και την Δευτέρα 4 Απριλίου 2016 αποφάσισε η Συντονιστική Επιτροπή των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης που πραγματοποιήθηκε σήμερα η Συντονιστική Επιτροπή επανέλαβε την πάγια θέση του δικηγορικού σώματος για απόσυρση του ασφαλιστικού προσχεδίου της κυβέρνησης και έναρξη  διαλόγου με όλους τους κοινωνικούς φορείς.

Έτσι, η Σ.Ε διαπιστώνοντας ότι δεν υπάρχει έως τώρα ουσιαστική ανταπόκριση της κυβέρνησης στα αιτήματα του δικηγορικού σώματος αποφάσισε:

-Την συνέχιση της πανελλαδικής αποχής των Δικηγόρων έως και την Δευτέρα 4 Απριλίου 2016.

-Την σύγκληση της Ολομέλειας των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας την Τρίτη, 29 Μαρτίου 2016.

Επίσης, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας που έχει αναλάβει η Ολομέλεια των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος με τη δημιουργία Επιτροπής για θέματα προσφύγων και μεταναστών, αντιπροσωπεία της Συντονιστικής Επιτροπής επισκέφθηκε την Πύλη Ε1 του λιμανιού του Πειραιά, προκειμένου να διαπιστώσει τις συνθήκες διαβίωσης, σίτισης και υγιεινής των προσφύγων που φιλοξενούνται εκεί.

 

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar petmath

    Άντε δουλέψτε ρε !!! Τσεπώνουν τα λεφτά με τις αναβολές οι μεγαλοδικηγόροι ,οι μικροί πεινάνε και ο κόσμος χάνει τα λεφτά του !!!! Πανηγυρίζουν οι τζαμπατζήδες κοι οι απατεώνες !!!!!!!!!!!

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει