Το ανανεωμένο εμπορικό κέντρο RIVER WEST μαζί με την Παιχνιδογειτονιά, καλωσορίζουν την Άνοιξη με τα Παιχνιδοεργαστήρια – μια σειρά από εκπαιδευτικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες για τους μικρούς φίλους του εμπορικού. Από τις 21 Μαρτίου και μέχρι τις 17 Απριλίου, κάθε μέρα της εβδομάδας θα κρύβει και μια νέα έκπληξη, με ένα διαφορετικό Παιχνιδοεργαστήριο, για τα παιδιά που θα παίξουν στο RIVER WEST.

Η Παιχνιδογειτονιά, στο 3ο επίπεδο του εμπορικού, αποτελεί το δωρεάν χώρο δημιουργικού παιχνιδιού για παιδιά ηλικίας 4 έως 10 ετών, για όση ώρα οι γονείς και κηδεμόνες τους πραγματοποιούν τα ψώνια τους. Πλέον, οι γονείς έχουν ακόμα περισσότερους λόγους να αφήσουν τα παιδιά τους στο άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό της Παιχνιδογειτονιάς, δίνοντάς τους την ευκαιρία να παρακολουθήσουν κάθε μέρα και από ένα διαφορετικό Παιχνιδοεργαστήριο!

riverwest3

Το πρόγραμμα των Παιχνιδοεργαστηρίων

Δευτέρα: Παιχνίδια έκφρασης μέσα από το θέατρο, το κουκλοθέατρο και τη μεταμφίεση!

Τρίτη: Εικαστικά παιχνίδια ή μαραθώνιος κατασκευών με οικοδομικά υλικά!

Τετάρτη: Παιχνίδι, μουσική, χορός και η ομάδα συντονίζεται στην πιο διασκεδαστική αυτοσχέδια χορογραφία!

Πέμπτη: Παιχνίδι και πειραματισμός με φυσικά και άλλα περίεργα φαινόμενα!

Παρασκευή: Ομαδικά παιχνίδια και αποστολές για αυτούς που ξέρουν να ψάχνουν!

Σάββατο: Όλα τα κόλπα μαζί! Παιχνίδι, χορός, μουσική, κατασκευές και ανατρεπτικές δημιουργίες σε περιμένουν όπως πάντα για 8 συνεχόμενες ώρες!

Τα Παιχνιδοεργαστήρια θα επαναλαμβάνονται κάθε 40 λεπτά για να μπορέσουν να τα παρακολουθήσουν τα παιδιά, όποια ώρα κι αν βρεθούν στο εμπορικό. Παράλληλα, αν κάποιο από τα παιδιά διαλέξει να μη συμμετάσχει, θα μπορεί να αξιοποιήσει το χώρο και το παιχνίδι του ανεξάρτητα από τη δραστηριότητα του Παιχνιδοεργαστήριου.

Η Παιχνιδογειτονιά λειτουργεί καθημερινά από τις 16:00 μέχρι τις 20:00 και το Σάββατο από τις 12:00 μέχρι τις 20:00.

riverwest2

RIVER WEST: Εδώ, η ζωή παίρνει χρώμα!

Λεωφόρος Κηφισού 96-98, Αιγάλεω (δίπλα στην ΙΚΕΑ),  τηλ.801 22 25 050

www.riverwest.gr

Ωράριο Λειτουργίας Εμπορικών Καταστημάτων:

Δευτέρα-Παρασκευή: 09:00 – 21:00

Σάββατο: 09:00 – 20:00

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.