Θρήνο σε όλο τον καλλιτεχνικό κόσμο έφερε η είδηση του θανάτου του γνωστού τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη, τις πρωινές ώρες της 18ης Φεβρουαρίου. Ως ένδειξη πένθους πολλά είναι τα νυχτερινά κέντρα που έμειναν κλειστά χθες, Πέμπτη ή θα μείνουν κλειστά Παρασκευή και Σάββατο.

Συγκεκριμένα στην επίσημη σελίδα του «Frangelico» στο Facebook, στο οποίο τραγουδούν o Αντύπας, ο Χρήστος Μενηδιάτης και η Βασιλική Νταντά, αναρτήθηκε μήνυμα από τον ιδιοκτήτη που γνωστοποιούσε πως το μαγαζί «κατεβάζει μικρόφωνα».

Το ίδιο ισχύει και για το μαγαζί όπου εμφανίζεται ο Πάνος Κιάμος, το οποίο επίσης με ανάρτηση στα Social Media ενημέρωσε πως δεν θα λειτουργήσει την Πέμπτη.

Κλειστό έμεινε το «DAMES Venue Of Happiness», το οποίο ανακοίνωσε πως ακυρώνει την προγραμματισμένη εμφάνιση του Λάμπη Λιβιεράτου με τους Otherview.

Καμία μέρα δεν θα λειτουργήσει το «Διογένης Studio» αυτή την εβδομάδα, όπως ανακοινώθηκε από το μαγαζί επίσης στη σελίδα του στο Facebook. Έτσι το μαγαζί που εμφανίζεται ο Αντώνης Ρέμος, με τη Φωτεινή Δάρα και τον Νίκο Νικολόπουλο θα παραμέινει κλειστό την Παρασκευή και το Σάββατο.

Κλειστό Παρασκευή και Σάββατο θα παραμείνει και το «Έναστρον», στο οποίο εμφανίζονται ο Βασίλης Καρράς και ο Γιώργος Μαζωνάκης.

Το ίδιο θα ισχύσει και για το μαγαζί που τραγουδάει ο Νότης Σφακιανάκης, με το «Fantasia Live» να μένει κλειστό την Παρασκευή και το Σάββατο.

Επίσης το στον επίσημο λογαρισμό του «Teatro», μαγαζί στο οποίο θα ξεκινούσε τις εμφανίσεις του το βράδυ της Παρασκευής μαζί με τη Δέσποινα Βανδή και τον Κώστα Μαρτάκη, ανέβηκε μια μαύρη φωτογραφία.

ykm317vj kedra2 kedra3 kedra4 kedra5 kedra6 kedra7 kedra8