Στην Αττική ο καιρός αρχικά θα είναι αίθριος αλλά το απόγευμα στα βόρεια θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 26 έως 38 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν. Βροχές και καταιγίδες κυρίως από το μεσημέρι. Την νύχτα οι καταιγίδες πιθανόν να είναι κατά τόπους ισχυρές. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη θα σημειωθούν τοπικές νεφώσεις. Βροχές και σποραδικές καταιγίδες θα σημειωθούν κυρίως το μεσημέρι. Τη νύχτα οι καταιγίδες στην κεντρική και την ανατολική Μακεδονία θα είναι κατά τόπους ισχυρές.

Στα νησιά του Ιονίου, στην Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι αρχικά αίθριος ενώ από το μεσημέρι θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και θα εκδηλωθούν σποραδικές βροχές και καταιγίδες κυρίως στα ορεινά.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι αίθριος ενώ θα σημειωθούν σποραδικές βροχές και καταιγίδες.

Στις Κυκλάδες, στην Κρήτη, στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι αίθριος.