Ένα παγκάκι διαφορετικό από τα άλλα, εμπνευσμένο από τη σύγχρονη ζωή του πολίτη του κόσμου εκπροσώπησε επάξια το ελληνικό design και διακρίθηκε στα φημισμένα New York Festivals International Advertising Awards.

Το παγκάκι YoYo  επιλέχθηκε από τη μεγαλύτερη κριτική επιτροπή με περισσότερα από 300 επίλεκτα μέλη του χώρου της επικοινωνίας και ξεχώρισε ανάμεσα σε χιλιάδες συμμετοχές από 70 χώρες. Απέσπασε τη διάκριση Finalist στην κατηγορία Arts & Technique + Design, υποκατηγορία Structural Innovation.

Το πρωτότυπο έργο της Ροδάνθης Σεντούκα ξεκίνησε τη διεθνή του καριέρα στην Κίνα, όπου ανακηρύχθηκε Top Winner στα 2010 China’s Most Successful Design Awards.

Στην Ελλάδα παρουσιάστηκε, ως βασικό έκθεμα, στην έκθεση etsi για το περιβάλλον στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, που βραβεύθηκε στα ΕΒΓΕ 2010.
 
Ο σχεδιασμός του βασίζεται σε γράμματα που σχηματίζουν τη λέξη YoYo, μία δημιουργική σύντμηση της λέξης You (εσύ), που είναι ταυτόχρονα κι ένας νεανικός χαιρετισμός (Υο).

Τα γράμματα συνδυάζονται με τέτοιο τρόπο ώστε η λέξη να διαβάζεται τόσο στην όψη όσο και στην κάτοψη.Το παγκάκι ΥοΥο κατασκευάζεται από συμπιεσμένο ξυλοπολτό, υλικό 100% ανακυκλώσιμο, που είναι ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες και φιλικό στο περιβάλλον.