Η απάντηση του δήμου έχει ως εξής:
«Με αφορμή ανάρτηση στην ιστοσελίδα σας αναφορικά με κακοτεχνίες και λακκούβες στους δρόμους του Αμαρουσίου, αισθανόμαστε την ανάγκη να επισημάνουμε τα παρακάτω:

Το πρόβλημα στο οποίο αναφέρεστε είναι πράγματι υπαρκτό. Όχι μόνο στον Δήμο Αμαρουσίου, αλλά ακόμη εντονότερα σε πολλές άλλες περιοχές με αντίστοιχα μεγάλη κυκλοφορία οχημάτων.

Γι’ αυτό και όσον μας αφορά, από την αρχή της θητείας της Δημοτικής μας Αρχής, εδώ και 4 σχεδόν χρόνια, το ανθρώπινο δυναμικό των εξωτερικών μας συνεργείων σε συνεργασία με τις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου Αμαρουσίου έχουν πραγματοποιήσει πάνω από 400 ασφαλτοστρώσεις και διανοίξεις δρόμων, σε όλες τις Πολεοδομικές Ενότητες του Δήμου μας.

Ενώ παράλληλα, έχουμε προχωρήσει στην αποξήλωση των κυβόλιθων που είχαν τοποθετηθεί από την προηγούμενη Διοίκηση με τα γνωστά σε όλους μας καταστρεπτικά αποτελέσματα.

Αξίζει, επίσης, να σημειωθεί ότι τα εξωτερικά μας συνεργεία έχουν υλοποιήσει και δεκάδες έργα αντιπλημμυρικά, ανάπλασης και κατασκευής πολλών πλατειών, παιδικών χαρών κ.λπ. σε όλο το Μαρούσι, στην προσπάθειά μας να γίνει ξανά η πόλη μας φιλική και ανθρώπινη.

Η προσπάθεια, βέβαια, δεν σταματά εδώ. Συνεχίζεται καθημερινά. Σε μια ζωντανή και δυναμική πόλη, όπως το Μαρούσι πάντα θα υπάρχουν ζητήματα που χρήζουν επέμβασης και επίλυσης.

Σε κάθε περίπτωση, παρά πολλές φορές την ασυνεννοησία που υπάρχει μεταξύ της ΔΕΗ, του ΟΤΕ, της ΕΥΔΑΠ, της ΑΤΤΙΚΟ ΑΕΡΙΟ, είμαστε αποφασισμένοι μη χάνοντας λεπτό, να συνεχίσουμε το έργο μας, με στόχο να ομορφύνουμε τις γειτονιές και να κάνουμε καλύτερη την καθημερινότητα των οδηγών και των συμπολιτών μας.»

N.B.: Κατά συνέπεια, η αέναη προσπάθεια για βελτίωση, αποξήλωση και συνεννόηση των αρμόδιων φορέων θα αφήσει για καιρό ανοιχτές τις τρύπες στους δρόμους, αν δεν ανοίξει καινούργιες.