Υπάρχει ευκολότερος τρόπος να βγάζεις το παγωτό από τη συσκευασία

Είναι σίγουρα αποτελεσματικότερος όταν το παγωτό βγαίνει «πέτρα» από την κατάψυξη


ΣΥΝΤΑΓΕΣΝΕΑ-ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ
12:18
05/07/2020
1
loading

Το πρόβλημα για τον λάτρη του παγωτού είναι εκεί και είναι επίμονο: το βγάζεις από την κατάψυξη και είναι «πέτρα».

Και πρέπει είτε να περιμένεις βασανιστικά είτε να παλέψεις με το θηρίο για να βγάλεις μερικά κακοφτιαγμένα τμήματα λαχταριστού παγωτού.

Όχι όμως πια. Ένα μαχαίρι χρειάζεσαι πριν πιάσεις την κουτάλα του παγωτού. Αφού περάσουμε το μαχαίρι από ζεστό νερό κάτω από τη βρύση, κάνουμε ρηχές τομές κατά μήκος της επιφάνειας του παγωτού στη συσκευασία.

Επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία από την αντίθετη κατεύθυνση, σχηματίζοντας ουσιαστικά μικρά τετράγωνα. Αφού περάσουμε και το scoop του παγωτού από ζεστό νερό για μερικές στιγμές, το παγωτό βγαίνει πια πανεύκολα.

Το τρικ προέρχεται από το America's Test Kitchen και το βλέπετε στο παρακάτω βίντεο...

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar Παγωτο στο φουρνο

    Παντεσπανι έτοιμο υπάρχει στα ζαχαροπλαστεία 1 φέτα ορθογώνια χωρίς κόρα ύψους 2 εκ , το βαζετε σε ενα μεταλλικό πιάτο τού φούρνου . Χτυπατε 4 ασπραδια σε μαρεγκα σφιχτή και λίγη λίγη προσθέτετε 3 κουταλιές ζάχαρη . Απλωνετε πάνω στο παντεσπανι 350 γρ παγωτό πολύ σφιχτό ,τής αρεσκείας σας, βαζετε απο πάνω τη μαρεγκα , πασπαλιζετε 1 κουταλιά ζάχαρη , και το ψηνετε σε πολύ ζεστό φούρνο επί 2 λεπτά ώσπου να ροδισει η μαρεγκα . Χρόνος παρασκευής 10 λεπτά.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει