Υλικά

  • 1 συσκευασία έτοιμη ζύμη πίτσας
  • 1/2 φλ. τσαγιού σάλτσα πίτσας
  • 3 κ. σ. κόκκινη καυτερή σάλτσα
  • 1 φλ. τσαγιού μοτσαρέλα τριμμένη
  • 1/4 φλ. τσαγιού παρμεζάνα τριμμένη
  • 1 φλ. τσαγιού πεπερόνι
  • 2 κ. σ. μέλι
  • 1/4 φλ. τσαγιού φρέσκο βασιλικό ψιλοκομμένο

Εκτέλεση

  1. Προθερμάνετε τον φούρνο στους 220 βαθμούς.
  2. Ανοίξτε την ζύμη της πίτσας και κόψτε στη μέση κατά μήκος (το άλλο μισό αποθηκεύστε το στην κατάψυξη για μελλοντική χρήση).
  3. Τοποθετήστε την ζύμη σε ένα ταψί που έχετε ελαφρώς λαδώσει και με τα δάχτυλά σας τεντώστε την έτσι ώστε να διαμορφώσετε μία οβάλ βάση.
  4. Σε ένα μικρό μπολ ανακατέψτε την σάλτσα πίτσας με τις 2 κουταλιές από την καυτερή σάλτσα και απλώστε το μείγμα πάνω στην ζύμη.
  5. Προσθέστε τη μοτσαρέλα και την παρμεζάνα και τέλος τα πεπερόνι πάνω από τα τυριά.
  6. Ψήστε στον προθερμασμένο φούρνο για 10- 15 λεπτά, μέχρι να ροδίσει η ζύμη και να λιώσουν τα τυριά.
  7. Εντωμεταξύ, ανακατέψτε το μέλι με την υπόλοιπη καυτερή σάλτσα.
  8. Ραντίστε το επίπεδο ψωμί με το μείγμα μελιού και γαρνίρετε με τον βασιλικό πριν σερβίρετε.