Η γειτονιά της Αθήνας που τα τελευταία χρόνια μοιάζει να αναγεννιέται συγκεντρώνοντας όλο και περισσότερους θαμώνες στα στέκια της, τόσο τα διαχρονικά όσο και τα νεότερα, μοιάζει ιδανική επιλογή για μια χαλαρή έξοδο με την παρέα.

Μπαράκια χαλαρά και καθόλου επιτηδευμένα γίνονται σημείο αναφοράς στου Ψυρρή, που φαίνεται να πρωταγωνιστεί και πάλι στη νυχτερινή σκηνή της πόλης.

Juan Rodriguez

Mε εντυπωσιακό design αποικιακού στυλ το Juan Rodriquez προστέθηκε στο δυναμικό του Ψυρρή (Παλλάδος 3), για να δώσει εξωτικό χαρακτήρα στις εξόδους των αθηναίων. Παντρέματα γεύσεων με εκλεκτά cocktails σε ένα bar βγαλμένο από άλλη εποχή, σε αυτόν τον «θησαυρό» σε μια από τις ανερχόμενες (και πάλι) γειτονιές της Αθήνας.

Η διακόσμηση, αδιαμφισβήτητα, είναι η απόλυτη πρωταγωνίστρια, ενώ  τα πάντα είναι φτιαγμένα στο χέρι –από τους πολυελαίους μέχρι τους ξύλινους ζωγραφισμένους τοίχους και τους φοίνικες.

Τρανζίστορ

Από τα μαγαζιά που ξεχωρίζουν στου Ψυρρή (Πρωτογένους 10), το Τρανζίστορ αποτελεί αφορμή να βρεθούμε στην περιοχή για καφέ ή ποτό. Με βιομηχανικό design, χειροποίητα έπιπλα και καλλιτεχνικές αναφορές υπηρετεί την vintage αισθητική και μας κάνει να αισθανόμαστε οικεία και ευχάριστα κάθε φορά που το επισκεπτόμαστε. Ο χαλαρός εσωτερικός του χώρος προδιαθέτει για άκρως παρεΐστικες στιγμές.

Cantina Social

Αν ψάχνετε ένα μέρος που είναι σχεδόν πάντα γεμάτο με κόσμο που χορεύει και το απολαμβάνει, η Cantina Social είναι μια επιλογή που δε θα σας απογοητεύσει. Αυτό το μικρό μπαρ έχει αφήσει το στίγμα του στη γειτονιά του Ψυρρή (Λευκωρίου 8). Εδώ θα ακούσετε από disco μέχρι electro (αναλόγως το event) και είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα χορέψετε. Highlight του χώρου οι ταινίες που παίζουν στο background.

Barrett

Από τα πιο δημοφιλή στέκια στου Ψυρρή (Πρωτογένους 11), τόσο για την urban αισθητική και την πιο χαλαρή και εναλλακτική φιλοσοφία του, όσο και για τις ωραίες μουσικές και τα ψαγμένα parties. Στο πατάρι του απολαύστε cozy στιγμές και θαυμάστε έργα ντόπιων και ανερχόμενων καλλιτεχνών που εκτίθενται κατά καιρούς στο χώρο. Στα συν οι οικονομικές τιμές.