Πριν λίγες ημέρες, η Κύπρος παρουσίασε κι επίσημα το τραγούδι «Replay» με το οποίο η Τάμτα θα εκπροσωπήσει την χώρα στην Eurovision 2019, στο Ισραήλ τον ερχόμενο Μάιο. Αν και είναι νωρίς, το τραγούδι έχει καταφέρει να ξεχωρίσει κι έχει δεχτεί πολλά θετικά σχόλια. Μάλιστα, στις χώρες της Ευρώπης ήδη έχουν αρχίσει να κινούνται στους ρυθμούς της Τάμτα.

Και στην Ελλάδα, όμως, στο Twitter οι χρήστες έχουν να πούνε καλά λόγια για τη φετινή συμμετοχή της Κύπρου  με την Τάμτα. Χωρίς, βέβαια, να απουσιάζει και η αντίθετη άποψη.

Το  «Replay»  άκουσαν για πρώτη φορά και τρεις γνωστοί Έλληνες τραγουδιστές, ο Σάκης Ρουβάς, η Ευρυδίκη και ο Πάνος Μουζουράκης, με τον οποίο είναι καλοί φίλοι. Την αντίδρασή τους κατέγραψε η κάμερα.

Ποιος είπε «έλα ρε Τάμτα;», Ποιος βρήκε «φοβερό το ρυθμό» και ποιος… δεν άκουγε τίποτε, ενώ ρώτησε πώς είναι οι 12 πόντοι στα γαλλικά;

Δείτε στο παρακάτω βίντεο, που ανέβηκε στον επίσημο λογαριασμό της Τάμτα στο YouTube, πώς αντέδρασαν όταν άκουσαν το τραγούδι.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.