Η αποστολή των Special Ops: Lioness είναι απλή, αλλά όχι εύκολη, όπως εξηγεί ο χαρακτήρας της Zoe Saldaña στο πρώτο τρέιλερ της επερχόμενης σειράς του Paramount+.

Βασισμένη σε πρόγραμμα της πραγματικής CIA, η σειρά ακολουθεί την Cruz Manuelos (που υποδύεται η Laysla De Oliveira από το Locke & Key), μια ακατέργαστη, αλλά παθιασμένη νεαρή υπαξιωματικό των Πεζοναυτών που προσλαμβάνεται από την ομάδα Lioness Engagement της CIA για να βοηθήσει στην καταστροφή μιας τρομοκρατικής οργάνωσης από μέσα.

Η σειρά που φέρει την υπογραφή του δημιουργού του Yellowstone, Taylor Sheridan, θα κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 23 Ιουλίου στο Paramount+.

Η Kidman, που είναι επίσης εκτελεστική παραγωγός της σειράς, υποδύεται την Kaitlyn Meade, την ανώτερη επόπτη της CIA που έχει μια μακρά καριέρα στο παιχνίδι της πολιτικής. Πρέπει να εξισορροπήσει το να είσαι γυναίκα στην υψηλόβαθμη κοινότητα των πληροφοριών, μια σύζυγος που επιθυμεί την προσοχή που αυτή η ίδια δεν μπορεί να προσφέρει. Ο Joe, που υποδύεται η Saldaña (επίσης εκτελεστική παραγωγός), είναι «ο αρχηγός του προγράμματος Lioness που έχει ανατεθεί με την εκπαίδευση, τη διαχείριση και την ηγεσία των γυναικείων μυστικών πρακτόρων υπό κάλυψη».

Το καστ σύμφωνα με το lordoftheseries.gr περιλαμβάνει επίσης τους Morgan Freeman, Michael Kelly (House of Cards), Dave Annable, LaMonica Garrett, Jill Wagner, James Jordan, Jonah Wharton και Stephanie Nur, μεταξύ άλλων.