Mε μεγάλη μας χαρά σας καλούμε όλους εσάς, τους υποστηρικτές της Greenpeace, να παρακολουθήσετε μαζί με τα παιδιά σας την παιδική θεατρική παράσταση «Το τραγούδι της Γης» της θεατρικής ομάδας Λώτινος Ήλιος, την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης (Κεντρική Σκηνή ΠΟΛΥΤΡΟΠΟΝ), Πειραιώς 206.
Ειδικά για αυτή τη μέρα το εισιτήριο θα είναι στα 7€ ανά άτομο (από 10 €) για εσάς τους υποστηρικτές μας, αρκεί να πείτε στο ταμείο ότι είστε υποστηρικτής/κτρια της Greenpeace και δώστε το όνομά σας!

Λίγα λόγια για την παράσταση

Σε ένα υπέροχο ταξίδι γνώσης, ένα παιδί ανακαλύπτει τις οικολογικές ισορροπίες, γίνεται φίλος με ζώα, πουλιά και δέντρα, σώζει το δάσος με τη βοήθεια της σύννεφο-πυροσβεστικής και ζει μια συναρπαστική περιπέτεια προσπαθώντας να προστατεύσει τον πλανήτη μας!

«Το τραγούδι της Γης» είναι μία διαδραστική παράσταση, όπου παρουσιάζονται δεκαοχτώ ήρωες με εντυπωσιακά κοστούμια και μάσκες ενώ χρησιμοποιούνται και στοιχεία από το μαγευτικό θέατρο σκιών. Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μία διασκεδαστική παράσταση που έχει ως στόχο να αφυπνίσει την οικολογική τους συνείδηση.

πηγή: greenpeace