Στεγασμένο σε ένα ιστορικό νεοκλασικό κτήριο στην καρδιά του Ψυρρή, μιας εκ των πιο γραφικών και ζωντανών περιοχών του κέντρου της Αθήνας. Το 21 είναι ένας πολυχώρος που λειτουργεί από το πρωί και σας περιμένει για να απολαύσετε τόσο το πρωινό σας, όσο και ένα γευστικό lunch break ή ένα ποτό με τους φίλους.

Η κουζίνα του χαρακτηρίζεται ελληνική και μεσογειακή και ο κατάλογος περιλαμβάνει προτάσεις με βάση το ψάρι (από τη Μονεμβασιά) και το κρέας (από τα best seller πιάτα το φιλέτο φουαγκρά με μαύρη τρούφα), καθώς και ποικίλα ορεκτικά και γευστικούς μεζέδες (χταποδάκι στα κάρβουνα κ.α.) τους οποίους μπορείτε να συνοδεύσετε με ούζο.

Σε καθημερινή βάση τα βράδια τις στιγμές σας εδώ συνοδεύει ζωντανή ελληνική μουσική (έντεχνη, ρεμπέτικη, λαϊκή, φολκλόρ) για στιγμές διασκέδασης που θα σας μείνουν αξέχαστες.

Tip: Σε περίπτωση που κάποιο γκρουπ κλείσει ομαδικό πακέτο, το 21 διατίθεται να διοργανώσει φολκλόρ βραδιά για την συγκεκριμένη ημέρα. Ο χώρος διατίθεται και για εκδρομές σχολείων με 13 ευρώ/άτομο με πλήρες μενού και αναψυκτικό.

Info
Καθημερινά: από τις 09.00, κουζίνα έως τις 02.00
Τιμές: Από 15 ευρώ/άτομο, 3,50 ευρώ (freddo cappuccino), 6 ευρώ (ποτό)

Αγίων Αναργύρων 21, Ψυρρή, Αθήνα
Τηλ. 213 0259232, 210 3240370, 6989 280136
[email protected]
www.toeikosiena.gr
www.facebook.com/Polychoros21


Αν θέλετε να μάθετε ποια είναι τα καλύτερα στέκια για φαγητό και καφέ στην περιοχή κατεβάστε την εφαρμογή Athens by GreekGuide.com στο κινητό σας δωρεάν και απολαύστε ένα άλλο «πρόσωπο» της Αθήνας!