Η Κυριακή 10 Μαΐου είναι μια μουσική Κυριακή διαφορετική από τις άλλες, καθώς τα μουσικά σύνολα των Φίλων της Μουσικής μάς προσκαλούν σε μια ανοιξιάτικη συναυλία γεμάτη από ζεστά μουσικά χρώματα, χορευτικούς ρυθμούς, νοσταλγικές μελωδίες και πολύ κέφι.

Στον υπέροχο χώρο του Banquet του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, το νεανικό μπρίο των εγχόρδων της Camerata Junior δίνει ραντεβού με τις λυρικές φωνές της χορωδίας Musica για να παρουσιάσουν ένα μουσικό πανόραμα από την κλασική εποχή, τη λάτιν-τζαζ μουσική και τα μιούζικαλ, μαζί με πολλές άλλες μουσικές εκπλήξεις.

Τα κλασικά έργα των Μότσαρτ, Μέντελσον, Ροσίνι, Βέρντι σε συνδυασμό με διαχρονικά χορωδιακά έργα, αγαπημένα τραγούδια και έθνικ συνθέσεις όπως τα Va pensiero, Fly me to the moon, Cumparsita, το Κορίτσι από την Ιπανέμα, Moonriver κ.α. συνθέτουν ένα ευφάνταστο μωσαϊκό από μελωδίες και ρυθμούς για όλες τις μουσικές προτιμήσεις και ηλικίες.

Δύο καταξιωμένοι μουσικοί, ο Δημήτρης Σέμσης και η Ρόζη Μαστροσάββα, δίνουν το σύνθημα και ενώνουν τις μουσικές τους δυνάμεις για να παρασύρουν το κοινό σε ένα μουσικό ταξίδι χωρίς σύνορα, το «Avanti Maestri!».

Προμηθευτείτε έγκαιρα το εισιτήριό σας και απολαύστε μια κεφάτη συναυλία για όλη την οικογένεια! Η προπώληση αρχίζει την Τετάρτη 15 Απριλίου στο www.megaron.gr και στο 210 7282 333.