Το ολοκαίνουριο Codice Rosso (άνοιξε τις πόρτες του στο κοινό το Νοέμβριο του 2014) στην περιοχή των Ιλισίων, στο κέντρο της Αθήνας, υπόσχεται να σας μυήσει στα μυστικά και τα γαστριμαργικά μονοπάτια της ιταλικής κουζίνας.

Σε ένα μοντέρνο περιβάλλον, με cozy ατμόσφαιρα και φιλική διάθεση -κυρίαρχα στοιχεία το κόκκινο χρώμα και το ξύλο- θα δοκιμάσετε παραδοσιακή, λεπτή πίτσα, η παρασκευή της οποίας είναι βασισμένη στην αυθεντική ιταλική συνταγή.

Από τον κατάλογό του ξεχωρίζει η Codice Rosso (με ντομάτα, μοτσαρέλα, φρέσκια μοτσαρέλα buffalo, μανιτάρια, ντοματίνια και prosciutto di Parma).

Η ομώνυμη με το εστιατόριο σαλάτα (με διάφορες πράσινες σαλάτες, κατσικίσιο τυρί, ντοματίνια, λιαστή ντομάτα και σάλτσα πέστο), το καρπάτσιο λαβράκι και οι trendy παραρδέλες (κρέμα από ντομάτα, μπέικον, prosciutto di Parma, ντοματίνια, φλοίδες παρμεζάνας και φρέσκια ρόκα) σίγουρα θα κινήσουν το ενδιαφέρον σας.

Αξιόλογη είναι και η ενημερωμένη wine list με συνολικά 40 επιλεγμένες ετικέτες, 9 από τις οποίες προέρχονται από τον ιταλικό αμπελώνα. Ολοκληρώστε το γεύμα ή το δείπνο σας με ένα λαχταριστό καλτσόνε dolce με nutella και μασκαρπόνε.

Tip: Όλα τα προϊόντα που χρησιμοποιούνται για την παρασκευή των πιάτων είναι ιταλικά.

Info
Καθημερινά: 13.00-00.30
Τιμές: Από 15 ευρώ/άτομο (με ποτήρι κρασί)

Παπαδιαμαντοπούλου 24Β & Μιχαλακοπούλου, Ιλίσια, Αθήνα
Τηλ. 210 7708380
www.facebook.com/CODICEROSSOA


Αν θέλετε να μάθετε ποια είναι τα καλύτερα στέκια για φαγητό και καφέ στην περιοχή κατεβάστε την εφαρμογή Athens by GreekGuide.com στο κινητό σας δωρεάν και απολαύστε ένα άλλο «πρόσωπο» της Αθήνας!