Στις 7 και 28 Φεβρουαρίου 2015 δίνουμε ραντεβού στο Corner Stories, στεγασμένο στο ισόγειο μιας διατηρητέας πολυκατοικίας στην οδό Πατησίων, για να απολαύσουμε τις μουσικές της απίθανης dj Nua η οποία θα μας ταξιδέψει στις δεκαετίες 1920 ως 1950 με jazz, big bands’ hot jazz, swing, charleston, ragtime, dixieland, jive, boogie, cabaret-burlesque, exotica επιλογές.

Cafe- bar και bistro, το Corner Stories, με τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του δίνει το δικό του στίγμα στην ευρύτερη περιοχή των Άνω Πατησίων και αποτελεί ιδανική επιλογή για παρεΐστικες στιγμές με φίλους, σε ένα προσεγμένο περιβάλλον που συνδυάζει τη νοσταλγική αισθητική με τα βιομηχανικά στοιχεία.

Διακοσμημένο με έπιπλα αντίκες και παλιά αντικείμενα, φέρνει στο νου εικόνες της παλιάς Αθήνας, που σίγουρα θα ξυπνήσουν τα πιο ρομαντικά σας συναισθήματα. Η μουσική του δεν θα μπορούσε να μη συνάδει με την όλη φιλοσοφία του, γι’ αυτό οι επιλογές του κυμαίνονται από funk, soul και jazz μέχρι swing και rock ‘n ‘roll ακούσματα.

Απολαύστε τον καφέ σας ή επιλέξτε κάποιο κρασί από τις ενδιαφέρουσες ετικέτες της λίστας ή ένα από τα 7 διαφορετικά είδη μπύρας και συνοδέψτε τα με τις γευστικές δημιουργίες της κουζίνας. Ανάμεσά τους ξεχωρίζουν οι πατατούλες baby που γίνονται ανάρπαστες, οι μπρουσκέτες, το κοτόπουλο Corner Stories και το πικάντικο μπουρίτο, όλα σε οικονομικές τιμές.

Όλα στο Corner Stories είναι προσεγμένα μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια, γι’ αυτό και θα γίνει το στέκι σας στην περιοχή.

Tip: Το Corner Stories διοργανώνει θεματικές, μουσικές βραδιές. Κάντε like στη σελίδα στο Facebook/Corner Stories Athens για έγκαιρη ενημέρωση.

Info
Καθημερινά: από τις 10.00 το πρωί / Κουζίνα 2 το μεσημέρι με 12 τα μεσάνυχτα.

Τιμές: 2,50 ευρώ (cappuccino), 3,50 ευρώ (μπύρα ή ποτήρι κρασί), 6,50ευρώ (ποτό), από 7,50 ευρώ (cocktail), 4,00 ευρώ πατατούλες baby με σκόρδο & δενδρολίβανο, 6 ευρώ ζυμαρικά με σάλτσα φέτας και σπανάκι

Πατησίων 337 & Σκρα, Πατήσια
Τηλ. 210 2013375
www.facebook.com/CornerStoriesAthens/timeline


Αν θέλετε να μάθετε ποια είναι τα καλύτερα στέκια για φαγητό και καφέ στην περιοχή κατεβάστε την εφαρμογή Athens by GreekGuide.com στο κινητό σας δωρεάν και απολαύστε ένα άλλο «πρόσωπο» της Αθήνας!