Η μεγάλη κινηματογραφική επιτυχία «The Bachelor» επιστρέφει. Τα γυρίσματα της νέας ελληνικής ταινίας «The Bachelor 4» ξεκίνησαν και το Newsbeast ήταν εκεί.

Οι δύο προηγούμενες ταινίες της σειράς είχαν ξεπεράσει τα 200.000 εισιτήρια στην ελληνική κινηματογραφική αγορά και μάλιστα ήταν και οι πιο εμπορικές ταινίες της σεζόν που προβλήθηκαν.

Στην τέταρτη συνέχεια συναντάμε πάλι την βασική παρέα πρωταγωνιστών. Γιάννης Τσιμιτσέλης, Μελέτης Ηλίας, Νίκος Βουρλιώτης και Θανάσης Βισκαδουράκης, μαζί με τον Λευτέρη Ελευθερίου θα ενωθούν ξανά. Ο επερχόμενος γάμος του Λευτέρη Ελευθερίου θα οδηγήσει τους πέντε φίλους σε μία άνευ προηγουμένου «σκοτεινή» κωμική περιπέτεια που θα δοκιμάσει τα όρια αντοχής τους αλλά και τα…ταμεία των κινηματογραφικών αιθουσών.

Η ταινία αναμένεται στους κινηματογράφους τον φετινό Δεκέμβριο και θα αποτελέσει μία μεγάλη έκπληξη τόσο ως προς τον τρόπο κινηματογράφησης και τη δομή του σεναρίου όσο και με την πλειάδα σπουδαίων ηθοποιών που συμπρωταγωνιστούν. Σκηνοθετεί ο Γιάννης Παπαδάκος («The Bachelor 2», «The Bachelor 3», «…για πάντα») σε σενάριο της Σοφίας Καζαντζιάν και του Μάριου Ιορδάνου.

To Newsbeast θα είναι εκεί και θα σας μεταφέρει τόσο το κλίμα των γυρισμάτων όσο και συνεντεύξεις με τους πρωταγωνιστές.