Ο δεύτερος κύκλος του Dogs καταφτάνει στο Netflix στις 7 Ιουλίου και όλοι οι dog lovers έχουν σημειώσει ήδη την ημερομηνία.

Οι Τετράποδοι Φίλοι Μας, όπως είναι ο ελληνικός τίτλος του Dogs, θα μας φέρει σε επαφή με ακόμα περισσότερες ιστορίες για τους αγαπημένους μας φίλους, συνεχίζοντας να εξερευνεί τον ιδιαίτερο δεσμό μεταξύ δίποδων και τετράποδων

Dogs: Έρχεται ο δεύτερος κύκλος της… χνουδωτής σειράς

Είναι από τα πιο ωραία πράγματα που μπορεί να δει κανείς στο Netflix και συζήτηση δεν χωρά εδώ. Όσοι έχουν σκύλο, ταυτίζονται με όσα βλέπουμε στη σειρά, ενώ όσοι δεν έχουν θα το σκεφτούν σίγουρα βλέποντάς τη.

Εκεί που λες δηλαδή πως δεν είναι δυνατόν να αγαπήσεις περισσότερο τα σκυλιά, το Netflix το ανατρέπει αυτό με τη χνουδωτή σειρά ντοκιμαντέρ.

Τα έξι επεισόδια του πρώτου κύκλου (2018) αποθεώθηκαν από το παγκόσμιο κοινό, παρουσιάζοντας ιστορίες δυνατών σχέσεων μεταξύ ανθρώπων και κατοικιδίων. Όπως ο πρόσφυγας από τη Συρία, που έκανε κυριολεκτικά τα πάντα για να φέρει τον σκύλο του από την εμπόλεμη ζώνη στη Γερμανία.

Υπάρχουν άνθρωποι που δεν καταλαβαίνουν από εμπόδια όταν μιλάμε για τα σκυλιά τους, αυτούς τους γνήσιους και αυθεντικούς φίλους.

Το Netflix είχε ανακοινώσει ήδη από το 2019 ότι η σειρά έχει ανανεωθεί και η δεύτερη σεζόν είναι πανέτοιμη. Οι παραγωγοί καλούσαν μάλιστα οποιονδήποτε έχει μια δυνατή ιστορία με τον σκύλο του να μοιραστεί να επικοινωνήσει μαζί τους.

Ο δεύτερος κύκλος του Dogs θα είναι διαθέσιμος στο Netflix από τις 7 Ιουλίου 2021…