Οι πιθανότητες λένε πως κάπου θα έχει πάρει το μάτι σου το «Πώς να Πουλήσεις Ναρκωτικά Online (Γρήγορα)», μια σειρά που κατέφτασε πέρυσι στο Netflix και έκανε τον δικό της ντόρο.

Για έναν 17χρονο ο λόγος, που αποφασίζει να ξεκινήσει να πουλά ναρκωτικά στο ίντερνετ με σκοπό να ξανακερδίσει το κορίτσι του.

Και καθώς είναι έξυπνος και ικανός, ο πιτσιρικάς Μόριτς (Μαξιμίλιαν Μουντ) μεταμορφώνεται σύντομα σε βασιλιά των online ναρκωτικών. Μαζί του πάντα σε όλα αυτά και ο καλός του φίλος Λένι (Ντανίλο Καμπερίδης).

Παρά το γεγονός ότι όσα είδαμε στο γυαλί μοιάζουν καθαρή μυθοπλασία, εδώ έχουμε μια πραγματική ιστορία. Ένας έφηβος όντως κατάφερε δηλαδή να γίνει ένας από τους μεγαλύτερους διακινητές ναρκωτικών της Γερμανίας!

Ήταν το 2013 όταν ο πραγματικός Μόριτς, μόλις 18 χρονών, έφτιαξε ένα online κατάστημα στο Dark Web (Shiny Flakes) για να πουλά ναρκωτικά με έδρα το παιδικό του δωμάτιο.

Χάρη στις γνώσεις του περί τεχνολογίας αλλά και το εμπορικό του δαιμόνιο, η «επιχείρησή» του έγινε ακραία επιτυχημένη και εκείνος έβγαζε εκατομμύρια σε Bitcoin. Και εδώ δεν είχε κολλητό φίλο για βοήθεια, τα έκανε όλα μόνος του.

Παρά το γεγονός ότι η δραστηριότητά του ήταν καλά κρυμμένη στο Σκοτεινό Δίκτυο, έκανε κάποια μικρά λαθάκια που οδήγησαν τελικά στη σύλληψή του. Η αστυνομία κατέσχεσε κάπου 320 κιλά ναρκωτικών που είχε στην κατοχή του, αξίας 4,1 εκατ. ευρώ.

Δικάστηκε το 2015 ως ανήλικος και έφαγε 7 χρόνια.

Επιστρέφοντας στη βραβευμένη σειρά, είναι αστεία και τραγική ταυτοχρόνως, μια ιστορία από αυτές που σου φαίνονται παρατραβηγμένες. Και μετά μαθαίνεις πως είναι αληθινή!

Ο δεύτερος κύκλος είναι διαθέσιμος στο Netflix από τις 21 Ιουλίου…