Είναι το αγαπημένο φαγητό πολλών, ενώ ακόμη και οι «διστακτικοί» έχουν αλλάξει γνώμη στη θέα ενός ζουμερού μπιφτεκιού ανάμεσα σε ψωμί με τηγανιτές πατάτες κόλαση και σος στο πλάι. Περί burgers ο λόγος και ανεξάρτητα από τι τύπος είστε, από το αν προτιμάτε τα… κλασσικά, είστε large και θα μπορούσατε να τρέφεστε μόνο με burgers, ή αναζητάτε light εκδοχές, συγκεντρώσαμε στη λίστα που ακολουθεί 5 σημεία της Αθήνας που το burger είναι «επιστήμη». Αν δεν τα έχετε δοκιμάσει ακόμα, σπεύσατε…

Burger Joint

burger_jointΤο κοινό του είναι φανατικό και ο κατάλογός του ακαταμάχητος. Το περιζήτητο Burger Joint ήρθε στον γευστικό χάρτη της Αθήνας και πρόσθεσε δύο κολασμένες γωνιές για τους λάτρεις των burgers που αναζητούν την ποιότητα και την αυθεντικότητα στη γεύση. Η αρχή έγινε με το κατάστημα της Γλυφάδας (δες όλα όσα θα δοκιμάσεις εδώ), ενώ το πρώτο του -προς το παρόν- αδερφάκι το βρίσκουμε στο Νέο Ψυχικό. Περισσότερες πληροφορίες για το Burger Joint στο Νέο Ψυχικό εδώ.

Just Burgers

just_burgersBurger σπιτικής ποιότητας και λαχταριστής απόλαυσης. Αυτό είναι το μυστικό της επιτυχίας του Just Burgers, στη Γλυφάδα και γι αυτόν ακριβώς το λόγο έχει γίνει καθημερινή και αγαπημένη συνήθεια, όχι μόνο των κατοίκων της περιοχής αλλά και όσων γνωρίζουν από ποιοτικό και γευστικό burger. Πάρε μια πρώτη γεύση από Just Burgers εδώ.

Butcher’s Burger & Butcher’s Steak House

butchers_burgerΜας συστήθηκε ως το απόλυτο μπεργκεράδικο, όχι μόνο στο Χαλάνδρι αλλά και ευρύτερα. Ο λόγος για το Butcher’s Burger που μετατράπηκε σε καθιερωμένο στέκι για ζουμερό και απολαυστικό burger από τις πρώτες κιόλας μέρες λειτουργίας του, από όσους ξέρουν να ψάχνουν. Δες γιατί θα κολλήσεις με το Butcher’s Burger.

Colibri

collibriΣτην γειτονιά του Μετς, σ’ ένα στενό δρόμο με πλακόστρωτα πεζοδρόμια, νεοκλασικά κτήρια και καινούργιες κατοικίες βιομηχανικής αισθητικής, το μικροσκοπικό Colibri προσφέρει την τριάδα της απόλαυσης «πίτσα-μπέργκερ-σαλάτα». Μπες στο κλίμα του Collibri εδώ.

Street

streetΕπόμενη στάση Ψυχικό. Στον κατάλογό του Street, πρωταγωνιστούν τα ζουμερά burgers –από τα best sellers το English Burger με αυγό και μπέικον και το Argentinian Burger με αργεντίνικη σος που επιβάλλεται να δοκιμάσετε. Τα burgers εδώ κάνουν θραύση. Μάθε γιατί!

  • Θες κι άλλο; Περισσότερα μπεργκεράδικα κόλαση εδώ.